Halk TV'de Ayşenur Arslan ile İmamoğlu şov!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin yandaş kanalı Halk TV'de Ayşenur Arslan'a konuk oldu.

CHP'nin İstanbul adayı İmamoğlu, Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın "Medya Mahallesi" programına katıldı. Medya kulislerinin "Ayşenur ablası", İmamoğlu karşısında adeta el pençe divan dururken, objektif gazeteciliğin gerektirdiği duruşu sergileyemedi. Neredeyse soru sorulmayan, sadece Ekrem İmamoğlu'nun kendi propagandasını yapmasına olanak sağlanan yayın, CHP adayının daha önce katıldığı programlarda konuşturulmadığı yönündeki algı operasyonunu akıllara getirdi. Diğer gazetecileri ve yayın organlarını 'yandaşlıkla' suçlayan Halk TV ve Ayşenur Arslan'ın, mesleklerini unutup "İmamoğlu gönüllüsü" olarak ortaya koydukları duruş, sosyal medyada da büyük tepki topladı. 

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından başlıklar şöyle:

YSK'NIN GEREKÇELİ KARARI

Önce 200 sayfa diye sızdırdılar. Yeni gerekçeleri oraya yazmak oradaki diğer üyelerin işi mi? Siz bir karar verdiniz. Bize göre Türkiye'deki demokrasiyi mahvettiniz. Neticede bir karar verdiniz. O karar belli. Şimdi yeni gerekçeleri oraya yazmak o 7 üyenin işi mi?

BİNALİ YILDIRIM'IN "BÜYÜKŞEHİR PUSULASI VERİLMEDİ" İDDİASI

Rakamlar onu söylemiyor. Büyükşehirde ilçelere oranla daha çok oy kullanılmış. Pozitif bilimle uğraşıyorsunuz siz. Çaldılar diyorlar. Kim çaldı. İzah edin. Çaldılar' kavramı beni üzüyor.

AHMET HAKAN'DAN RAHATSIZLIĞI

Medya tarafına biraz temas etmek istiyorum. Benim gözümde gazeteci saygın bir yerde. Bana sorulan sorular beni kırmaz. Savunma mekanizması geliştiriyorsanız, o zaman bir dakika derim. Bilgi almak istiyorsunuz, sorarsınız. Sayın Hakan’ın o tarafından asla şikâyetçi değilim. Birini savunuyorsanız bu beni rahatsız eder. Program 22.00-00.00 demişlerdi, esas değinmek istediğimiz konulara değinemedik.

"VATANDAŞLARINI HİSSETMEYEN HİZMET EDEMEZ"

Ekonomi kötü olduğu için tasarruf düzeni yapmayacağım. Biz, herkesin iş sahibi olmasını isteriz. İşsizlik, yoksulluk var. Ben pazarlardaydım, yine pazarlarda olacağım. Vatandaşlarını hissetmeyen hizmet edemez. İnsanların evinde kaynamayan tencereleri anlatacağız. 350 binin üzerindeki gencin okumadığını, meslek sahibi olmadığını anlatacağım.

"SAMANYOLU TV'YE ÇIKTIM"

Ben hayatım boyunca bütün paramı kendi işimden kazandım. Başka bir yerde çalışmadım ben. Spor yorumculuğu yaptım birçok kanalda. CNN Türk, NTV, Samanyolu TV, TVNET'e çıktım. Oralarda çalışmadım, konuk olarak davet edildim. Ama ben Samanyolu'nun açılışına davet edilmedim, para toplamadım. Spor programına katılan bir sürü spor muhabiri var. Trabzonspor Başkanı da çıktı. Bir kanala çıkmakla insanlar itham edilmez. Ben hayatımda FETÖ'yü övmedim, hayatımda bir kelime bulamazlar."

Halk TV'de Ayşenur Arslan ile İmamoğlu şov! ile ilgili etiketler canlı yayın Ekrem İmamoğlu Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.