'Canlı yayın araçları Fatih sondaj gemisinde' iddiası

Gelen son dakika haberine göre; Türkiye'nin Karadeniz'de doğal gaz rezervi bulduğu söylentileri üzerine sondaj çalışmalarını sürdüren Fatih gemisine bir prodüksiyon şirketi tarafından canlı yayın araçlarının gönderildiği iddia edildi.

Tüm Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma günü vereceği müjdeyi bekliyor.

Erdoğan'ın Türkiye'de yeni bir dönem açılacak dediği müjdenin Akdeniz ya da Karadeniz'de petrol ya da doğal gaz keşfine yönelik olduğu iddia ediliyor.

Enerji Bakanı Fatih Dönmez geçen ay, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de Ereğli açıklarında "Tuna-1" bölgesinde sondaj çalışmalarına başladığını duyurmuştu.

''CANLI YAYIN ARAÇLARI YÜKLENDİ''

Bugün sosyal medyada dolaşan iddialara göre; FPA logolu canlı yayın aracının sahibi olan File Prodüksiyon şirketi, araçlarının dün Fatih sondaj gemisine götürülmek üzere gemiye yüklendiğini doğruladı.

İşte o gemiden görüntüler;

'Canlı yayın araçları Fatih sondaj gemisinde' iddiası

'Canlı yayın araçları Fatih sondaj gemisinde' iddiası ile ilgili etiketler Karadeniz canlı yayın Araç Fatih sondaj gemisi araba canlı yayın aracı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.