Canlı kurbanlık kg fiyatı 2021! Büyükbaş, küçükbaş kurbanlıkta kg fiyatı ne kadar?

2021 Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. En uygun kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başlayan vatandaşlar, kurban pazarları ve kurban kesim yerlerinde bu yıl da kıyasıya pazarlığa tutuşacak. Canlı kurbanlık kg fiyatı 2021 yılında ne kadar oldu? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık kg fiyatı kaç TL?

Kurban Bayramı bu yıl 20 Temmuz günü kutlanacak. Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık almak isteyenler için kilogram fiyatı da belli oldu. Kurban kesim yerlerine ve kurban pazarlarına gitmeden canlı kurbanlık kg fiyatı 2021 araştırmasına başlayanlar için bu yıl kurbanlıkta canlı kilo kaç TL?

CANLI KURBANLIK KG FİYATI 2021!

2021 Kurban bayramına kısa bir süre kaldı. Kurban Pazarlarında yaşanan hareketlilik bu yıl kurbanlık fiyatlarına da yanısyacak. Kurbanlık tercihini küçükbaş ya da büyükbaş kurbanlıktan yana kullananlar kurban kesimleri için en uygun fiyat araştırmasına başladı.

Canlı kurbanlık kilo fiyatları da 2021 yılı için belli oldu. Kurban Bayramında dana veya koyun, koç, keçi kesecek olan vatandaşlar küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık canlı kilo fiyatlarını şimdiden araştırmaya başladı.

Küçükbaş kurbanlıkların 1500 ile 2 bin lira arasında satışa sunulması beklenirken, büyükbaş hayvanlarda ise kilo başı hesabı yapılacak.

BÜYÜKBAŞ KURBANLIK CANLI KİLO FİYATLARI

Bu yıl büyükbaş canlı kurbanlık kilogram fiyatı 28 ile 35 lira arasında değişecek bu ücret küçükbaş hayvanlarda ise 28-33 lira arasında olacak.

KIZILAY KURBAN BAĞIŞ FİYATLARI DA BELLİ OLDU!

Kızılay, 2021 yılı için kurban vekalet bedelini yurt içinde 1050 TL, yurt dışında ise 125 dolar veya 105 avro olarak belirledi.

Kızılaydan yapılan açıklamaya göre, "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, Türkiye dahil 21 ülkede toplam 150 bini aşkın hisselik kurban kesmeyi hedefliyor.

Kızılay, 2021 yılı için vekalet bedelini yurt içinde 1050 olarak belirlerken, yurt dışından vekalet vermek isteyenler ise 125 dolar veya 105 avro bedel karşılığında bir hisselik vekaletini Kızılay'a verebilecek.

Önceki yıllarda da kurban yardımlarının planlamasını zor durumda olan vatandaşları gözeterek yapan Kızılay, yurt içinin yanı sıra yurt dışında da 20 ülkede hayırseverlerin kurban vekaletleriyle sofraları bereketlendirecek. Kızılay'a verilecek kurban vekaletleriyle milyonlara ulaşılacak.

Canlı kurbanlık kg fiyatı 2021! Büyükbaş, küçükbaş kurbanlıkta kg fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler Kurbanlık canlı kurbanlık kilo fiyatı 2021 canlı kurbanlık kilo ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.