Çankaya eski Belediye Başkanı Bülent Tanık'ı zehirli örümcek ısırdı

Çankaya eski Belediye Başkanı Bülent Tanık'ı İzmir Foça'da zehirli örümcek ısırdı. Durumu ağırlaşan Tanık hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada Tanık'ın entübe edildiği ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

2009-2014 yılları arasında CHP'den Çankaya Belediye Başkanı olan Bülent Tanık'ı geçen hafta İzmir'in Foça ilçesinde zehirli örümcek ısırdı. Durumu bir anda kötüye giden Tanık, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Ege Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği Tanık'ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medya aracılığıyla açıklama yaptı. Açıklamada, "Çankaya eski Belediye Başkanı Bülent Tanık, hastanemiz Anestezi Yoğun Bakım Servisinde tedavisine devam etmektedir. Entübe olup tedbir amaçlı uyutulan hastamızın genel durumu düne göre daha iyidir." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Bülent Tanık'ın bilincinin açıldığı ve solunum cihazına bağlı olarak tedavisinin sürdüğü öğrenildi. (DHA)

Çankaya eski Belediye Başkanı Bülent Tanık'ı zehirli örümcek ısırdı ile ilgili etiketler Çankaya Örümcek tanık ısırık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.