Canını siper eden dozer sürücüsü alevlere geçit vermedi

Muğla'da Beyciler Mahallesi'nde başlayan ve Bodrum’a sıçrayan orman yangınıyla mücadelede orman kahramanları canla başla alevlerle savaşıyor. Yangına müdahale sırasında DSİ’ye ait bir dozerin sürücüsü, alevlerin yolun karşısına geçmemesi için adeta canını ortaya koydu.

Muğla’nın Milas ilçesi Beyciler Mahallesi'nde başlayan ve Bodrum’a sıçrayan orman yangını, 25 kilometre uzunluğunda ve 8 kilometre genişliğindeki alanda devam ediyor.

Canını siper eden dozer sürücüsü alevlere geçit vermedi

Bodrum'un Mumcular ve Mazı Mahallesi arasında devam eden orman yangını rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Orman yangınına iş makineleri ve ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Mazı girişinde alevlerin yolun karşı bölümüne sıçramaması için ise ekipler yoğun çaba harcarken, söndürme çalışmalarına katılan DSİ’ye ait bir dozerin sürücüsü alevlerle adeta savaştı.

Canını siper eden dozer sürücüsü alevlere geçit vermedi - Resim : 2

Alevlerin dozere 50 metre yaklaşmasına rağmen yangını yolun karşısına geçirmemek için canın ortaya koyan dozer sürücüsünün o anları kameralara yansıdı.

İHA

Canını siper eden dozer sürücüsü alevlere geçit vermedi ile ilgili etiketler Bodrum Orman Yangını DSİ alevlerle savaş dozer sürücüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.