Canım Kardeşim filminin sonu değişti!

Bu yıl kuruluşunun 20. yılını kutlayan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ertem Eğilmez'in 1973 yılında çektiği ve milyonları ağlatan filmi 'Canım Kardeşim'in hikayesini yeniden yazdı. LÖSEV sayesinde çocuklar lösemiyi yüzde 98 oranında yenebiliyor. Filmin sonunda da Kahraman, ağabeyleri ile çok istediği televizyona kavuşuyor.

Filmin orjinalinde Tarık Akan ve Halit Akçatepe, lösemili kardeşleri Kahraman’ın son isteği olan televizyonu alabilmek için her yolu deniyor ancak küçük çocuk televizyonu göremeden hayatını kaybediyordu. LÖSEV sayesinde çocuklar artık yüzde 98 oranla lösemiyi yeniyor. Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregil’in babasını canlandırdığı kısa filmde, lösemiden kurtulan Kahraman bu kez ağabeyinin kollarında uyanıyor ve birlikte televizyon izliyor.

İşte filmin değiştirilmiş versiyonu:

Türkiye löseminin korkunç yüzünü Ertem Eğilmez’in çektiği Canım Kardeşim filmiyle tanıdı. Filmde, 9 yaşındaki Kahraman lösemiye yakalanıyor, ağabeyi Tarık Akan ve arkadaşı Halit Akçatepe, onu mutlu etmek için her yolu deniyorlardı. Filmin sonunda ağabeyleri Kahraman’ın tek isteği olan televizyonu çalıyor ancak Kahraman televizyonu izleyemeden hayatını kaybediyordu. Sinema severlerin gözyaşları içinde izlediği filmin senaryosu, lösemiyle mücadele yüzde 98 başarı oranına ulaşınca değişti.

Canım Kardeşim filminin sonu değişti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.