Cani sürücü otomobiliyle yolun ortasında duran köpeği ezdi, metrelerce sürükledi!

Bursa'da cani bir otomobil sürücüsü, yolun ortasında yatan köpeğin üzerinden geçip metrelerce sürükledi. Korkunç olay sonrası köpek yaralandı. Dehşete düşüren olayın skandal görüntüleri ortaya çıktı. Videoda sürücünün önce yavaşladığı ardından da köpeğin üzerinden geçtiği görüldü.

Bursa'da dün saat 23.00 sıralarında, Gemlik Zeytin Hali yakınlarında tüyler ürperten bir olay meydana geldi.

ÖNCE YAVAŞLADI ARDINDAN ÜZERİNDEN GEÇTİ

Plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, yolun ortasında yatan sokak köpeğinin üzerinden geçti. Sürücü, olay yerinden uzaklaştı, o anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sürücünün köpeği görünce önce yavaşladığı, ardından da üzerinden geçtiği görüldü.

Cani sürücü otomobiliyle yolun ortasında duran köpeği ezdi, metrelerce sürükledi!

AĞIR YARALANAN KÖPEK BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ

Ağır yaralanan köpeği görenler, Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bilgi verdi. Köpek, tedavisi için Umurbey Hayvan Barınağı’na götürüldü.

Bu arada, Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği üyeleri, köpeğe çarpan sürücünün bulunması için emniyete gidip konuyla ilgili şikayetçi oldu.

Cani sürücü otomobiliyle yolun ortasında duran köpeği ezdi, metrelerce sürükledi! - Resim : 2

Cani sürücü otomobiliyle yolun ortasında duran köpeği ezdi, metrelerce sürükledi! ile ilgili etiketler köpek Otomobil Araç Bursa Sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.