Cani koca cinayet nedenini anlattı

Diyarbakır'da yaşayan 29 yaşındaki Remziye Yoldaş, cezaevinden firar den kocası Veysi Yoldaş tarafından sokak ortasında öldürülmüştü. Yoldaş, İzmir'de yakalanarak tutuklandı. Cani koca ifadesinde, eşini, boşanmak istediği için öldürdüğü söyledi.

Olay, 28 Ağustos akşamı Yenişehir ilçesi Aziziye Mahallesi'nde meydana geldi. Hırsızlık suçundan girdiği kapalı cezaevinden 9 yıl sonra Diyarbakır Açık Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edilen Veysi Yoldaş, firar edip, kızının annesi Remziye Yoldaş'ı sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olayın ardından kaçan Veysi Yoldaş’ın yakalanması için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği tarafından özel ekip kuruldu. Çok sayıda güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takiple Yoldaş'ın yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak için İzmir'e gittiğini saptadı. Diyarbakır'dan İzmir'e giden özel ekip, Konak ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda Veysi Yoldaş yakalanarak, gözaltına alındı.

Diyarbakır'a getirilen Yoldaş, sorgusunda suçunu itiraf etti. Eşi Remziye’nin boşanmak istemesi üzerine sık sık tartıştıklarını anlatan Yoldaş, "Eşim benden boşanmak istiyordu. Ben de karşı çıkıyordum. Bu yüzden öldürdüm. Suçumu kabul ediyorum" dediği, öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yoldaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Cani koca cinayet nedenini anlattı ile ilgili etiketler Diyarbakır İzmir cinayet koca
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.