Cani evlat annesini bakın niçin öldürmüş!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde önceki gün bir kadın oğlu tarafından evinde telefon kablosu ile boğularak öldürülmüş halde bulunmuştu. Polisin yaptığı araştırma, güvenlik kamerası görüntüleri, çelişki ifadeler sonucunda cinayeti ceseti bulan Tekin M..'nin işlediği belirlenmişti. Cinayet zanlısı evlat annesini, 1 yıl önce ölen babasından kalan malları erkek arkadaşına devredeceğini söylemesi üzerine öldürdüğünü itiraf etti.

Aytekin M. adlı yaşlı kadın hafta sonu Ayvalık'taki evinde telefon kablosu ile öldürülmüş halde bulunmuştu. İlk ifadesinde telefonla ulaşamadığı için eve geldiğinde annesini boynunda telefon kablosu ile ölü halde bulduğunu söyleyen Tekin M.'nin çelişkili sözlerinden şüphelenen polis çevredeki kameraları incelediğinde anlatılanların gerçeği yansıtmadığını belirledi. 

Cani evlat annesini bakın niçin öldürmüş!

Olaydan kısa süre önce Tekin M.'nin eve geldiği kameralardan tespit edilince yeniden ifadesi alınan zanlı annesinin bir yıl önce ölen babasından kalan malları beraber olduğu erkek arkadaşına devredeceğini söylemesi üzerine çılgına döndüğünü, daha sonra odada bulunan telefonun kablosuyla annesini boğduğunu itiraf etti.

Annesinin hayatında birinin olduğunu bildiklerini ve parasını bu kişiyle paylaştığını söyleyen Tekin M., olayın aniden geliştiğini planlamadığını belirtti. Tekin M. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cani evlat annesini bakın niçin öldürmüş! - Resim : 2

Olay önceki gün yaşanmıştı. Tek başına yaşayan 62 yaşındaki Aytekin M.adlı kadın, boynuna telefon kablosu dolanarak öldürülmüş halde 38 yaşındaki oğlu Tekin M. tarafından bulunmuştu.

Olay yerine gelen ekipler yaşlı kadının cesedinin kokmuş bir halde olduğu ve evindeki eşyalarının da karıştırılarak ortalığa saçıldığı belirledi.

Yapılan sorgulamada, çelişkili ifadeler verdikten sonra annesiyle aralarında sorunlarının olduğu ifade eden Tekin M., cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Öte yandan edinilen bilgiye göre, oğlu tarafından öldürülen Aytekin M.'nin ise iki geliniyle ve iki oğluyla da görüşmediği belirtildi.

Cani evlat annesini bakın niçin öldürmüş! ile ilgili etiketler Balıkesir Ayvalık cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.