Cani evlat annesine ekmek bıçağıyla saldırdı! Yaralanan kadın komşulara sığındı...

Adana'da henüz bilinmeyen bir nedenle 57 yaşındaki Eşe Güven ile oğlu A.G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından A.G. ekmek bıçağıyla annesini çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Komşularına sığınan talihsiz kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi dervişler Mahallesi'nde sabah 06.15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Eşe Güven ile oğlu A.G. arasında tartışma çıktı.

 

KOMŞULARINA SIĞINDI

Tartışmanın büyümesi üzerine A.G., ekmek bıçağıyla annesine saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak yarası alan Eşe Güven, komşularına sığınarak yardım istedi. A.G. olay yerinden kaçarken, devriye görevinde bulunan polis ekibi durumu fark edip, durumu 112 Acil'e bildirdi.

Cani evlat annesine ekmek bıçağıyla saldırdı! Yaralanan kadın komşulara sığındı...

YARALI ANNE TEDAVİ ALTINDA

Olay yerine sevk edilen ambulans ile hasteneye kaldırılan Eşe Güven, tedaviye alındı. Bölgede araştırma yapan polis ekibi, şüpheli A.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

DAHA ÖNCE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Psikolojik sorunları olduğu ve daha önce de annesine şiddet uyguladığı iddia edilen A.G.'nin, polis merkezindeki sorgusu sürüyor.

Cani evlat annesine ekmek bıçağıyla saldırdı! Yaralanan kadın komşulara sığındı... ile ilgili etiketler Adana Anne ekmek bıçağı bıçak evlat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.