Cani baba Yunus Göç tarafından dövülen Cihan bebekten haber var! Sağlık durumu iyiye gidiyor...

Gaziantep'te cani baba Yunus Göç tarafından öldüresiye dövülen Cihan bebekten sevindiren haber geldi. Doktoru İsmail Demir, annesi tarafından beslenmeye başladığını duyurarak sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti.

Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye döven cani babanın görüntüleri Türkiye'de infial yarattı. 

Cani baba Yunus Göç'ün 'Bir anlık sinirle darp ettim' sözlerinin ardından Göç, suçlamaları kabul etti. 

CİHAN BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Cihan bebeğin doktoru İsmail Demir, son sağlık durumunu açıkladı.  

Bebeğin yoğun bakım ünitesinde takibini yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, Cihan bebeğin annesi tarafından beslenmeye başladığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

 

 

"BİLİNCİ AÇIK VE SOLUNUMU RAHAT"

 Demir, "Hastamızın genel durumu stabil. Dünkü duruma göre biraz daha iyiye gidiyoruz. Yapılan tetkiklerimizde ve çektiğimiz tomografilerimizde aksi bir durum saptamadığımız için cerrahi bir müdahaleye şu aşamada gerek duymadık. Çocuğumuzun bilinci açık ve solunumu rahat. Yavaş yavaş beslenmeye de başlanıldı. Yoğun bakımdaki tedavisi bir süre daha devam edecek" dedi..

Cani baba Yunus Göç tarafından dövülen Cihan bebekten haber var! Sağlık durumu iyiye gidiyor... ile ilgili etiketler Gaziantep Bebek baba yunus göç
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.