Cani anne kızını 2. kattan attı, "Cinler yaptırdı" dedi

Tekirdağ'da 3 yaşındaki kızını camdan atan cani annenin savunması kan dondurdu. Kızının ölümüne sebep olan anne ifadesinde, "Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı söyledi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğini söylediler." dedi.

Korkunç cinayet Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana geldi. Eşiyle boşanma arifesinde olan ve annesinin evine taşınan Ü.D., bir süredir psikolojik sorunlar yaşıyordu. 9 Haziran tarihinde kızını 2’inci kattaki evlerinin penceresinden aşağı atan anne, aynı gün gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi.

Metrelerce yüksekten yere düşen 3 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince önce Çorlu Devlet Hastanesine, ardından Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen kız çocuğu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

"CİNLER GELDİ, KIZIMI AŞAĞI ATMAMI SÖYLEDİ"

Polisin gözaltına aldığı Ü.D., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece kasten öldürmek suçundan tutuklandı. Ü.D.'nin ifadesinde, "Kızımla birlikte annemin evinde yaşıyoruz. Annem mutfağa girdiğinde ben oturma odasına kızımla geçtim. Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı söyledi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğini söylediler. Ben de kızımı alıp, cama geldim, kızımı camdan aşağı attım. Cinler söyledi. Ben sonra hemen aşağı koştum, kızımı alıp anneme getirdim. Hastaneye götürüldü" dediği öğrenildi.

ACILI BABA ŞİKAYETÇİ OLDU

Kızını gözyaşlarıyla toprağa veren Ahmet Dumanlıoğlu ise boşanma aşamasında olduğu Ü.D.'den şikayetçi oldu. Dumanlıoğlu ifadesinde, "1,5 yıldır ayrı evde yaşıyoruz. Psikolojik rahatsızlığı vardı. Kızımın ölümüne neden olan eşimden davacı ve şikayetçiyim" dedi.

İHA

Cani anne kızını 2. kattan attı, "Cinler yaptırdı" dedi ile ilgili etiketler Tekirdağ kızını camdan attı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.