Caner Toygar'la evlenen Berke Toygar gözyaşlarına boğuldu!

İzdivaç programında tanıştığı Caner Toygar ile evlenen ve evliliği süresince şiddet gördüğünü iddia eden Berke Toygar, yaşadıklarını anlatırken canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Katıldığı yarışma programlarıyla adını duyuran Caner Toygar ile Esra Erol'un izdivaç programında tanışıp evlenen Berke Toygar, Caner'den şiddet gördüğünü söyleyerek boşanma kararı almıştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

TV8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına konuk olan Berke, Caner ile ilgili ilk kez konuştu. Berke, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

"CANER BENİ ARABADAN ATMAYA KALKTI"

Psikolojik ve fiziksel şiddete uğradığını iddia eden Berke şunları söyledi: "Ben çok severek evlendim. Caner bana ilk zamanlarda merhametli ve iyi yüzünü gösterdi. Caner'i sevdim ve güvendiğim için evlendim. Caner'den evlenmeden önce de şiddet gördüm ama onu değiştirebilirim sandım. Caner bana ilk şiddeti arabada gösterdi, beni arabadan atmaya çalıştı."

Berke, şiddet gördüğüne dair darp raporu aldığını da sözlerine ekledi.

Caner Toygar'la evlenen Berke Toygar gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler TV8 Esra Erol Caner Toygar berke toygar gerçeğin peşinde İzdivaç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.