Caner Fenerbahçe'ye, Hasan Ali Galatasaray'a!

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin için çalışmaları sürüyor. Galatasaray'da Fenerbahçe'nin tecrübeli sol beki Hasan Ali Kaldırım için harekete geçmeye hazırlanacak.

Corona nedeniyle lig verilen arada yeni sezonun transfer çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin için ısrarı sürüyor. Sarı- Lacivertliler, milli sol bekin kulübüyle yapacağı pazarlıkların sonucunu bekliyor.

Caner Fenerbahçe'ye, Hasan Ali Galatasaray'a!

FENERBAHÇE'Yİ ŞOK EDEBİLİR!

Ancak Caner için uğraşan Fenerbahçe'yi şoke edecek bir gelişme yaşanabilir… Çünkü Galatasaray da Sarı-Lacivertliler'in sol beki Hasan Ali Kaldırım için harekete geçmeye hazırlanıyor.

TERİM, HASAN ALİ'Yİ İSTİYOR

Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi henüz Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayan milli futbolcuya kancayı attı. Fatih Terim'in Hasan Ali'yi çok istediği belirtiliyor.

CANER GELİRSE AYRILABİLİR

Tecrübeli yıldızın Caner'in alınması halinde takımdan ayrılmak isteyeceği de ifade ediliyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş üçgeninde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor..

Caner Fenerbahçe'ye, Hasan Ali Galatasaray'a! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Caner Erkin Hasan Ali Kaldırım Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.