Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay uzun zaman sonra ortaya çıktı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı

2010 yılında Caner Erken ile yaptığı evlilikle ismini duyuran, daha sonra sunuculuğa soyunan modacı Asena Atalay, bir süredir magazin ve sosyal medyadan uzak hayatını sürdürüyordu. Uzun süre ortalarda görünmeyen ünlü futbolcu Caner Erkin’in eski eşi ve çocuğunun annesi 31 yaşındaki modacı Asena Atalay, Instagram'a geri döndü. Atalay, sosyal medyada yaptığı son paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay, uzun süre sonra sessizliğini bozdu. Bir dönem magazin dünyasının en çok konuşulan ismi olan Asena Atalay, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı. Bir dönem sunuculuk yapan ve adının karıştığı aşk iddialarıyla yine magazin basınında gündem olan Atalay, uzun bir süre sessizliğini koruyordu. Yaptığı her paylaşım ve her açıklamasıyla olay yaratan Atalay, bikinili karelerini Instagram sayfasından paylaşarak sosyal medyaya döndü.

Asena Atalay uzun zaman sonra ortaya çıktı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı


FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ

31 yaşındaki Asena Atalay, yaklaşık dört ay sonra Instagram'da fotoğraf paylaştı. Bikinili pozlarını yayınlayan sunucu, formda görüntüsüyle dikkat çekti. Atalay'ın cesur pozları adeta ağızları açık bıraktı.

Asena Atalay uzun zaman sonra ortaya çıktı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı

'BEN ARTIK ÜNLÜ DEĞİLİM'

Asena Atalay, geçtiğimiz pandemi dönemde sosyal medyadan story paylaşarak kendisine sorular sorulmasını istemişti. Atalay ‘Sevdiğimiz ünlüler canlı yayın yapıyorlar, sen de düşünür müsün?’ şeklindeki soruya karşılık ‘Ben artık ünlü değilim’ cevabıyla dikkat çekmişti.

Asena Atalay uzun zaman sonra ortaya çıktı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladıAsena Atalay uzun zaman sonra ortaya çıktı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı

Asena Atalay uzun zaman sonra ortaya çıktı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı

Asena Atalay uzun zaman sonra ortaya çıktı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı

Caner Erkin ile Asena Atalay 2009 yılında tanışmış, 7 aylık birlikteliklerini 18 Haziran 2010'da nikahla taçlandırmışlardı. 25 Nisan 2011'de oğulları Çınar'ı kucaklarına alan çift, 2016 yılının Ocak ayında ise boşanma kararı almıştı. Caner Erkin ile evli olan Asena Erkin, şarkıcı Berkay ile Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken objektiflere yakalanmıştı. Eşini aldattığı ileri sürülen Asena Erkin ile Caner Erkin yollarını ayırmıştı.

caner erkin - şükran ovalı

Caner Erkin, Asena Atalay'dan boşandıktan sonra güzel oyuncu Şükran Ovalı ile yeniden nikah masasına oturdu.

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay uzun zaman sonra ortaya çıktı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Caner Erkin Şükran Ovalı Asena Atalay Sosyal Medya Instagram asena erkin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.