Caner Erkin'den skandal kırmızı kart... Fenerbahçe maçında takımını 9 kişi bıraktı!

Caner Erkin'den skandal kırmızı kart... Fenerbahçe maçında takımını 9 kişi bıraktı! Yeni hocası Volkan Demirel yönetiminde çıktığı ilk maçta geçen hafta Göztepe'yi İzmir'de 0-1 mağlup eden Karagümrük'te 3 puanı getiren golü Caner Erkin atmıştı. Tecrübeli sol bekin bu sorumsuz davranışı Karagümrük taraftarlarının tepkisini çekti.

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında Caner Erkin tartışmalı bir kırmızı kartla oyundan atıldı.

38. dakikada aleci Viviano yüzde 99'luk golü önledi, ribaund alan Pelkas vurdu, gole giden topu Burak Bekaroğlu elle çıkardı. Hakem Erkan Özdamar kırmızı kart gösterdi. Karara itiraz ederken hakeme küfür eden Caner Erkin de direkt kırmızı kart gördü. Karagümrük 9 kişi kaldı.

Yeni hocası Volkan Demirel yönetiminde çıktığı ilk maçta geçen hafta Göztepe'yi İzmir'de 0-1 mağlup eden Karagümrük'te 3 puanı getiren golü Caner Erkin atmıştı. Tecrübeli sol bekin bu sorumsuz davranışı Karagümrük taraftarlarının tepkisini çekti.

Caner Erkin'den skandal kırmızı kart... Fenerbahçe maçında takımını 9 kişi bıraktı!

ZEKİ GÖLE'DEN 6 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe, son oynadığı Beşiktaş derbisinin ilk 11'ine göre 6 değişiklikle sahaya çıktı.

Sarı-lacivertli takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakada Berke Özer, Nazım Sangare, Kim Min-jae, Attila Szalai, Filip Novak, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Dimitrios Pelkas, Mesut Özil, İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia 11'iyle mücadele etti.

Ligin 17. haftasında Beşiktaş ile 2-2 berabere sonuçlanan müsabakada ilk 11'de şans bulan Serdar Aziz, Osayi-Samuel, Zajc, Crespo ve Rossi yedeğe çekildi. Aynı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mergim Berisha ise sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı.

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından Fatih Karagümrük karşısında sahaya Zeki Murat Göle yönetiminde çıktı.

Bu maçta takımı 4-2-3-1 sistemiyle sahaya süren Göle, 2019-2020 sezonunda da teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından 2 maçta sarı-lacivertlilerin başında yer almıştı.

Valencia ile Pelkas, ligde 6 maç sonra ilk 11'de

Fenerbahçeli futbolcular Enner Valencia ile Dimitrios Pelkas, Süper Lig'de 6 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Ligin 11. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile oynanan müsabakada sakatlanan Valencia, daha sonra yapılan 5 maçta kadroda yer almadı. Enner Valencia, son oynanan Beşiktaş derbisinde de 90+3. dakikada oyuna dahil edildi.

Aynı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Pelkas ise son 6 maçın 5'inde süre alamadı, birinde ise sonrada oyuna girdi.

Caner Erkin'den skandal kırmızı kart... Fenerbahçe maçında takımını 9 kişi bıraktı! ile ilgili etiketler Caner Erkin Fenerbahçe Volkan Demirel erkan özdamar fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.