Caner Erkin'den flaş küfür açıklaması!

Caner Erkin, dün gece oynanan Beşiktaş Başakşehir maçında ettiği küfür ve yaptığı hareketlerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Süper Lig'in 9. haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş-Başakşehir maçında son dakikalarda gelen karşılıklı gollerle berabere sonlandı. Maçta oynanan futboldan çok Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in hareketleri damga vurdu. 87. dakika rakibine yaptığı faul sonrası hakem Mete Kalkavan sarı kartını gösterince çılgına dönen Caner Erkin, Kalkavan'ın arkasında küfür edip el hareketleri büyük tepki çekmişti.

METE KALKAVAN DUYMAMIŞ

Dün akşam oynanan maçın ardından spor programlarında çok konuşulan pozisyon sonrası Caner Erkin'in alacağı ceza merak ediliyordu. Hakem raporunun açıklanmasından sonra spor camiası büyük bir şok yaşadı. Hakem Mete Kalkavan raporunda Caner Erkin'in yaptığı hareketleri görmediğini ve stattaki yüksek sesten söylediklerini duymadığını söyleyince Erkin'in de ceza almasını gerektirecek bir durum kalmadı.

CANER ERKİN'DEN AÇIKLAMA

Hakem raporunun açıklanmasının ardından milli futbolcu sosyal medya hesabından söyledikleri ve yaptıkları hareketlerle ilgili bir açıklama yayınladı.

İşte o mesaj;

sdlkfjlsdjfsdfsdf

Caner Erkin'den flaş küfür açıklaması! ile ilgili etiketler Caner Erkin küfür Mete Kalkavan Başakşehir Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.