Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın gergin anları!

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızları 'Mihran' 1 yaşına girdi. Çiftin gergin anları ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

2 sene önce nikah masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı ile futbolcu Caner Erkin'in kızları Mihran 1 yaşına girdi. Çocuklarınin doğum günü partisini dostlarıyla beraber kutladılar. Çiftin gergin anları gözlerden kaçmadı.

ARALARINDAKİ GERGİNLİK HİSSEDİLDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının yer alan habere göre; Caner Erkin, kızı Mihran'ın kolunu tutmak istediğinde Şükran Ovalı kucağında olan çocuğunu başka yöne doğru çevirdi ve yüzü birden asıldı. Çiftin bu görüntüleri 'İkilinin arasında gerginlik mi var?' sorusunu akıllara getirdi.

ENİS ARIKAN ANLATTI

2. Sayfa programına konuk olan oyuncu Enis Arıkan ise doğum günü partisine katılamadığını fakat akşam evlerine ziyarete gittiğini söyleyerek çiftin arasında bir sıkıntının olmadığını belirtti. 

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın gergin anları!

"YERİ DOLACAK BİR SÖZ BİLMİYORUM"

Caner Erkin, kızının doğum gününü Instagram hesabından kutladı; "Yeri dolacak bir söz bilmiyorum. Tek bildiğim son nefesime kadar seni çok seveceğim. Aşk kızı, can parçam Mihran Ela'm iyi ki doğdun babam" dedi.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın gergin anları! - Resim : 2

"ÖMRÜMÜN GERİ KALANINDA EN ÇOK SENİ SEVECEĞİM"

Şükran Ovalı ise çocuğunun yeni yaşını sözlerle kutladı: "Kızım... Daha gelmeden ismin geldi, sonra hissin geldi. Mihran'ım, can parçam... Geldiğin an aşık oldum sana. Ömrümün geri kalanında en çok seni sevecek olmak, ne güzel bir hafiflik hissettirdi bana. Tarifsiz bir sevgi... Bilmeden, bildiğim o sonsuz bağ... Su gibi hissettim kendimi, hep yeşerten bir hayat gibi. Sayende... Yeniden keşfettim her şeyi. Yeniden başladım, yeniden doğdum seninle. İyi ki doğduk. Seni büyürken görmek en güzel hayalim. Gülüşüne sakladığın hayat, sana cömert davransın dilerim. Çok sev, çok sevil yavrum! Vicdan yanı başında olsun, aklından düşen kalbine denk gelsin. İyi ki bizimlesin, iyi ki bizi seçtin... Hiç unutma; seni sen olduğun için hep seveceğiz, bir an bile vazgeçmeden... Sağlıklı yaşlara. Mihran Ela 1 yaşında... İlk gün fotoğrafları..."

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın gergin anları! - Resim : 3

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın gergin anları! ile ilgili etiketler Caner Erkin Enis Arıkan Şükran Ovalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.