Caner Erkin: Ölene kadar Fenerbahçeliyim, Fenerbahçelilik çok farklı

Caner Erkin, başkanlık seçiminde oy kullanmak için Ülker Stadı'na geldi. 13 numaralı sandıkta oyunu kullanan tecrübeli sol bek, "Ölene kadar Fenerbahçeliyim. Fenerbahçelilik çok farklı. Beşiktaş, Galatasaray'a da saygım var ama Fenerbahçe hep kalbimde olacak. F.Bahçelilik zordur. Herkes karşımızda olabilir. Biz sonuna kadar savaşacağız" dedi.

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren ve Sarı-Lacivertli takımdan ayrılacağı iddia edilen Caner Erkin, Ali Koç'un tek aday olarak girdiği olağan seçimli genel kurulda oy verdi. Ülker Stadı'na gelip oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki sol bek, "İnşallah hayırlısı olur. İnşallah başkanımız uzun süreler daha burada olur. "Haklıydık, kazandık" yazısını okudum. Ben de buradaydım, ufak bir ayrılık oldu. Ancak uzun yıllar vücudum el verdiği sürece Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim" dedi.

DİĞER KULÜPLERDE BÖYLE BİR ŞEY HİSSETMEDİM

FB TV'ye konuşan Caner, şunları söyledi: "Her şey ortadaydı, sahada hakkımızla şampiyonluk aldık. Alnımızın teriyle kazandık, ben o akıttığım teri biliyorum. Rakiplerin bize nasıl hırs yaptıklarını da hatırlıyorum. Biz daha iyi oynadık ve kazandık. Galatasaray'da oynarken bile Fenerbahçeli olduğumu söyledim. Sünnet olurken bir videom vardı, onu bir ay sonra paylaşacağım. Küçüklükten beri Fenerbahçeliyim. Diğer kulüplerde böyle bir şey hissetmedim."

"Ölene kadar Fenerbahçeliyim. Fenerbahçelilik çok farklı. Beşiktaş, Galatasaray'a da saygım var ama Fenerbahçe hep kalbimde olacak. F.Bahçelilik zordur. Herkes karşımızda olabilir. Biz sonuna kadar savaşacağız."

Caner Erkin: Ölene kadar Fenerbahçeliyim, Fenerbahçelilik çok farklı - Resim : 2

Caner Erkin: Ölene kadar Fenerbahçeliyim, Fenerbahçelilik çok farklı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Caner Erkin Ali Koç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.