Caner Erkin Trabzon'a götürülmedi

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maç kadrosunda Caner Erkin yer almıyor... Son 3 maçtır 2. yarıda oyundan alınan ve Erol Bulut'la arasında sorunlar olduğu iddia edilen yıldız isim bu sezon ilk kez "kadro dışı" kaldı. Milli futbolcu, Instagram'dan arma öptüğü bir paylaşımla taraftara mesaj yollamayı ihmal etmedi.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Teknik direktör Erol Bulut, sakatlığını tam olarak atlatamayan Luiz Gustavo ve takımla çalışmalara başlamasına rağmen henüz hazır olmayan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Sadık Çiftpınar ve Caner Erkin'i de Trabzon'a götürmüyor.

Sol bekte Filip Novak'ı oynatmayı planlayan Bulut'un hiçbir sorunu yokken Caner'i kadroya almaması kafa karıştırdı. Tecrübeli futbolcu kamp kadrosunun açıklanmasının ardından Instagram hesabından Fenerbahçe armasını öptüğü bir fotoğraf paylaştı. 33 yaşındaki yıldız isim Galatasaray, Karagümrük ve Göztepe maçlarında oyundan alınırken agresif tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Öte yandan, Sarı-Lacivertliler'in son antrenmanını başkan Ali Koç ve yöneticilerden Mustafa Kemal Danabaş ile Selahattin Baki de Samandıra'da takip etti.

Caner Erkin Trabzon'a götürülmedi

Caner Erkin Trabzon'a götürülmedi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Caner Erkin Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.