Caner Erkin'in neden kadro dışı kaldığı ortaya çıktı

Fenerbahçe'de yaşanan Caner Erkin krizinin perde arkası aralandı... Nazım Sangare'yle kavga ettiği iddiaları gerçeği yansıtmayan milli sol bekin teknik direktör Erol Bulut'a yönelik eleştirel sözleri nedeniyle takımdan uzaklaştırıldığı ortaya çıktı.

Trabzonspor maç kadrosuna alınmayan, ardından da Samandıra'da antrenmana sokulmayan Caner Erkin, bugünkü Antalyaspor maçında forma giymeyecek.

Milliyet'in haberine göre tecrübeli futbolcu, Erol Bulut’un oyun planını birçok kez eleştirmesi, teknik adamın otoritesini sarsması ve "Böyle oynarsak şampiyon olamayız" ifadesi nedeniyle takımdan uzaklaştırıldı. Caner, maçlar ve idmanlardaki olumsuz tavırlarıyla teknik heyetin otoritesini sarsınca böyle bir karar alındı.

Sarı-Lacivertli formadan 4 yıl ayrı kalan ve sezon başında Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun inisiyatif kullanmasıyla "Yuvaya geri dönen" 33 yaşındaki sol bekin, Galatasaray derbisinin devre arasında "Böyle oynarsak kaybederiz" ve Göztepe maçı sonrası "İyi oynamıyoruz. Şampiyonluğu kaybederiz böyle giderse” ifadeleri üst üste geldi. Caner’e bu konuyla alakalı uyarılar yapılsa da futbolcunun karakteristik özelliği sıkıntı yaşanmasına sebep oldu.

Başkan Ali Koç şampiyonluğun kenetlenmeden ve mücadeleden geçtiğini düşünüyor. İki sezon önce de benzer bir durum yaşanmış ve takımın oyununu eleştiren Aatıf, Volkan ve Dirar gibi isimler de kadro dışı kalmıştı.

Caner Erkin'in neden kadro dışı kaldığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Caner Erkin Fenerbahçe Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.