Fenerbahçe'de bir ayrılık daha... Caner Erkin'in uzatma opsiyonu kullanılmayacak

Fenerbahçe'de sezon ortasında disiplinsiz hareketleri nedeniyle Ali Koç tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kullanılmayacak. A Milli Takım'a da alınmayan 32 yaşındaki sol bek, tıpkı Gökhan Gönül gibi Sarı-Lacivertli kulübe veda hazırlığında...

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'den sonra Caner Erkin'le de yollar ayrılıyor... 2016 yazında İnter'e oradan da Beşiktaş'a transfer olarak veda ettiği Sarı-Lacivertli formaya geçen yaz sportif direktör Emre Belözoğlu'nun isteğiyle geri dönen tecrübeli sol bek, Kadıköy'de ikinci baharını yaşayamadı.

Dün düzenlediği basın toplantısında Emre Belözoğlu'na katkıları için teşekkür ederek devam  etmeyeceklerini açıklayan Başkan Ali Koç, takımda "adam tayfa"yı tamamen tasfiye ediyor. Caner'in söleşmesinde 1 yıl uzatma opsiyonu olmasına rağmen bunun kullanılmayacağı öğrenildi.

32 yaşındaki Caner Erkin geride kalan sezonda 37 maçta 10 asistle oynamıştı. F.Bahçe'ye bir kez veda eden ve futbolu bırakmaktan vazgeçen 36 yaşındaki Gökhan Gönül ise başta Adana Demirspor olmak birkaç Süper Lig kulübüyle görüşüyor.

VAN AANHOLT İDDİALARI...

Caner'e veda eden Sarı-Lacivertliler, geçen sezon Trabzonspor'dan transfer edilen ancak daha çok yedek sol bek olarak takımda konumlandırılan Filip Novak'la devam edecek. 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Çek futbolcunun yanına bir sol bek transferi daha yapacak olan yönetim, Patrick Van Aanholt'u listesine aldı.

İngiliz ekibiyle sözleşme yenilemeyen ve 1 Temmuz'da boşa çıkacak olan 30 yaşındaki ismin menajeriyle temas kuran Fenerbahçe, transfer pazarlıkları yürütüyor. Londra ekibinin 2016-17 sezonunun devre arasında 11 milyon euro bonservis ödeyerek Sunderland'den transfer ettiği Van Aanholt, Chelsea, Newcastle United ve Leicester City formaları da giymişti. Tecrübeli futbolcu geçen sezon Premier League'de 22 maça çıktı. 

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha... Caner Erkin'in uzatma opsiyonu kullanılmayacak

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha... Caner Erkin'in uzatma opsiyonu kullanılmayacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Caner Erkin Patrick Van Aanholt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.