Caner Erkin eşi Şükran Ovalı'ya 9 milyon TL'lik jest!

Ünlü futbolcu Caner Erkin kariyerinin yanında hayatı ile de herkes tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Erkin jestleri ile adından söz ettirmektedir.Geçen sene Miami’de Porsche Design Tower’da 7 milyon dolara eşi için lüks bir rezidans satın aldı.Aradan geçen zamandan sonda ünlü futbolcu eşine yeni bir lüks jest için araştırmalara başladı.Peki Caner Erkin’in Şükran Ovalı’ya yaklaşık 9 milyonluk hediyesi nedir? Detaylar haberimizde...

Caner Erkin birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile geçen yıl evlendi. Beşiktaş’ta forma giyen ünlü futbolcu spordaki başarısıyla pek çok kez gündem de yer alıyor. Aynı zamanda herkes tarafından takip edilen futbolcunun yaşamı ise de merak konusu. Kariyerinde olduğu gibi özel yaşamı ile de takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl eşi Şükran Ovalı için Miami’de Porsche Design Tower’da 7 milyon değerinde aldığı lüks rezidans ile konuşuldu.Erkin bu sefer ise yeni bir jest hazırlığında.Yaklaşık 9 milyonluk jest hazırlığı ile gündeme oturdu.Peki Caner Erkin eşi Şükran Ovalı’ya 9 milyona yakın değerinde yeni yapacağı jest nedir? Merak edilen sorularının cevapları detayları haberimizde....

CANER ERKİN'İN YENİ JESTİ NEDİR?

Erkin, İzmirli olan eşinin memleketinden alacağı yazlık ev için de kolları sıvadı. Bu yaz eşiyle kiralık ev yerine kendi yazlıklarında tatil yapmak isteyen Caner Erkin, Paşalimanı’nda 6 odalı lüks bir villayı çok beğendi.

İlk fırsatta lüks dubleks villayı güzel oyuncuya da göstermeyi planlayan futbolcunun, Ovalı’ya jesti için ayırdığı bütçe ise dudak uçuklatacak cinsten… Öyle ki Erkin’in Ovalı için almayı düşündüğü villanın fiyatı tam 2 milyon 300 bin dolar yani 8 milyon 745 bin TL.

ERKIN

9 MİLYON TL'LİK JEST!

Erkin, İzmirli olan eşinin memleketinden alacağı yazlık ev için de kolları sıvadı. Bu yaz eşiyle kiralık ev yerine kendi yazlıklarında tatil yapmak isteyen Caner Erkin, Paşalimanı’nda 6 odalı lüks bir villayı çok beğendi.

İlk fırsatta lüks dubleks villayı güzel oyuncuya da göstermeyi planlayan futbolcunun, Ovalı’ya jesti için ayırdığı bütçe ise dudak uçuklatacak cinsten… Öyle ki Erkin’in Ovalı için almayı düşündüğü villanın fiyatı tam 2 milyon 300 bin dolar yani 8 milyon 745 bin TL.

CANER ERKİN

Sol bek mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş takımında forma giymektedir.

Caner Erkin şimdiye kadar Zico, Frank Rijkaard, Valeri Gazzaev, Aykut Kocaman, Ersun Yanal, İsmail Kartal, Vítor Pereira ve Şenol Güneş gibi teknik direktörler ile çalışmıştır.

VESTEL MANİSASPOR

2004-2005
2004 yılında takımıyla profesyonel sözleşme imzalayan genç futbolcu, ilk lig maçına 18 Aralık 2004'te Karşıyaka ile oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı.

2005-2006
2005-06 sezonunda Vestel Manisaspor'un Süper Lig'e çıkmasıyla yavaş yavaş adından söz ettirmeye başlayan Caner, Süper Lig'deki ilk maçına 16 Ekim 2005'te Denizlispor ile oynanan maçta çıktı. İlk golünü ise iki gol birden attığı Malatyaspor karşılaşmasında attı.

BESIKTAS

2006-2007
Vestel Manisaspor ile son maçına 2006-07 sezonunun 17. haftasında çıkan Caner, £3.5M karşılığında CSKA Moskova'ya transfer oldu.

2007-2008
CSKA Moskova formasını, Lig, Kupa, Avrupa Kupası ve 7 UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması olmak üzere 33 kez giyen Caner Erkin, CSKA Moskova formasıyla iki kez Kubok Rossii şampiyonluğu tattı.

2008-2009
2008-2009 sezonunda, Rusya Premier Liga 7 maç, Uefa Kupası 6 maç toplam 13 maçta (2 asist) performans sergiledi.

GALATASARAY

2009-2010
Caner Erkin, 31 Ağustos 2009 tarihinde CSKA Moskova'dan sezon sonunda satın alma opsiyonlu olarak Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanmıştır. Antrenmanlarda gösterdiği performans ile ilk onbire girmeyi başarmıştır. Bir antrenman günü takım arkadaşı Arda Turan ile kavga etmiş ve bu kavga onun takımdan ayrılmasına sebep olmuştur.

FENERBAHÇE

2010-2011
30 Haziran 2010 tarihinde, Fenerbahçe ile 4 senelik resmi sözleşme imzalamıştır..Fenerbahçe ile ilk golunü Eskişehirspor ağlarına bırakan Caner,İlk lig şampiyonluğunu yaşamıştır.Miroslav Stoch ve İssiar Dia ile forma rekabetine girmiş başarılı bir sezon geçirmiştir.Fenerbahçe sezon sonunda şampiyon olmuş,Caner ilk lig şampiyonluğunu elde etmiştir.Aykut Kocaman tarafından genellikle sol açık mevkiinde görev almıştır.

2011-2012
Bu sezonda İssiar Dia ve Miroslav Stoch ile forma rekabeti devam etmiştir.Bu sezonda Fenerbahçe forması ile 29 maça çıkan Caner 2 Gol atmıştır.16 Mayıs 2012 tarihinde oynanan Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile Fenerbahçe'nin oynadığı final maçında, 2.dakikada attığı golle takımını öne geçirmiştir. Bu finali 4-0 ile kazanan Fenerbahçe 29 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştür.

2012-2013
2012-13 sezonundan itibaren takım arkadaşı Miroslav Stoch'un formdan düşmesi nedeniyle artık çoğu maça ilk 11'de çıkmayı başarmış ve gösterdiği performans ile kendini ispatlamıştır. Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Eskişehirspor maçında ikili mücadeleye girdiği Veysel Sarı ile bir konuşmasında "lan" kelimesini kullandığı iddia edilmiş ve maçtan ihraç edilmiştir. Caner Erkin, maçtan sonra yaptığı açıklamada bu suçlamayı reddetmiştir. Aynı zamanda Veysel Sarı da "lan" kelimesini kendisinin söylediğini fakat, hakem Fırat Aydınus'un yanlış duyduğunu açıklamıştır.Fenerbahçe ile Avrupa Ligi'nde gruplarda Marsilya'ya, çeyrek finalde de SS Lazio takımına gol atmıştır. Bu sezonda sol açığa geçen Caner güzel bir performans sergilemiş, Fenerbahçe ise bir kez daha Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştür. Issiar Dia'nın takımdan ayrılması, Stoch'un da formdan düşmesi onu ilk 11'e taşımıştır. Caner Erkin Fenerbahçe forması ile 2012-13 sezonunda 53 maça çıkmış 4 gol atmıştır.

2013-2014

Teknik direktör Ersun Yanal tarafından sol bekte oynatılmaya başlamıştır ve ilk 11'deki yerini yine korumuştur. Sezonun ilk yarısında sol bek oynamasına rağmen 14 asist 3 golle oynamıştır. İlk yarının son haftasında Kayserispor'a karşı sol çaprazdan kaydettiği gol haftanın golü unvanına layık görülmüştür. 2013-2014 sezonunda 10 asist yaparak Cicinho'nun ardından asist krallığında 2. sırayı Viudez ile paylaşmıştır. Sezon sonunda Fenerbahçe şampiyon olmuş, Caner Erkin Fenerbahçe forması altında 2. șampiyonluğunu kazanmıştır.

2014-2015
Yeni sezonda Ersun Yanal takımdan ayrılmış yerine İsmail Kartal geçmiştir. Sezon başında Süper Kupa'yı kazanan Caner, İsmail Kartal'ın da vazgeçilmezi olmuş, yaptığı asistler, attığı frikiklerle dikkat çekmiştir. Millî takımda da yerini korumuştur. Fenerbahçe sezon sonunda ligi 2.sırada tamamlamış, Türkiye Kupasında'da yarı final oynamıştır.

2015-2016
Takımın başına Portekizli teknik adam Vitor Pereira getirilmiştir. Hücüma olan katkısı ve defansif özelliği nedeniyle Vitor Pereira'nında vazgeçilmezi olan Caner, Fenerbahçe'de 3. kaptanlığa getirilmiştir. Bu sezonda ilk golünü 13 Ocak 2016 tarihinde Giresunspor ağlarına sol ayağıyla ceza sahası dışından atmıştır.

Caner Erkin eşi Şükran Ovalı'ya 9 milyon TL'lik jest! ile ilgili etiketler Caner Erkin Şükran Ovalı 9 milyon tl jest nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.