“Caner Erkin 3. Köprü gibi…”

Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında Gençlerbirliği - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu Beşiktaş’ın Gençlerbirliği karşısındaki kötü oyunu karşısında"Negredo, Lens neyin rotasyonu. Sen bu oyuncuları alıyorsun bu oyuncular rotasyon oyuncusu falan değil. Bu oyuncular ilk 11'de sürekli oynayabilecek oyuncular baktığında.Hakemlere salladığın zaman kendini kurtarıyorsun, futbolcuları kurtarıyorsun, yöneticileri kurtarıyorsun dedi.

YA NEGREDO YA CENK

Aenol_gAneA

Şenol Güneş’in kadrosuna da eleştirilerde bulunan Toroğlu; biz şimdi Şenol Güneş'e soruyoruz. Şenol güneş eski Şenol Güneş değil. Cenk ile Negredo nasıl yan yana oynar. Mağlupsundur galip gelmen lazım öyle oynar bu oyuncular beraber yoksa yan yana oynayamaz. Beşiktaş, Cenk'e göre oynuyor. Beşiktaş'ın stili Cenk'e göre. Negredo hem öne hem arkaya giden oyuncu.Ya Negredo'yu oynat ya Cenk'i diye sitemde bulundu…

caner_erkin

Ünlü yorumcu Caner Erkin için de ağır eleştirilerde bulundu. “Caner iyi hücma çıkıyormuş, iyi orta yapıyormuş. Caner tarafından gelen hücumlara bakın 3. köprü gibi, Tem otoyolu gibi. Caner sahte oynuyor kapatamıyorlar orayı. Bunları kim yapacak Şenol Güneş yapacak. Beşiktaş ilk yarı iki kişi eksikti. Negredo ve Cenk. Bana Oğuzhan'ın bir tane büyük maç kazandırdıgını göstersenize. Yok çünkü."

“Caner Erkin 3. Köprü gibi…” ile ilgili etiketler Beşiktaş erman toroğlu caner erkin şenol güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.