Caner Erdeniz kimdir? Müge Boz'un nişanlısı

Caner Erdeniz kimdir? Ünlü oyuncu Müge Boz sevgilisi Caner Erdeniz'le nişanlandı.Boz,evlilik için ilk adımı attı.Müge Boz'un nişanlısı Caner Erdeniz'in yaşamı ise merak konusu. Peki Caner Erdeniz kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Caner Erdeniz kimdir? Müge Boz ile Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz evleniyor.Boz sevgilisi Caner Erdeniz'le evlilik için ilk adımı atarak nişanlandı. Peki
Caner Erdeniz kimdir? Detaylar haberimizde...

Caner Erdeniz kimdir? Müge Boz'un nişanlısı

CANER ERDENİZ KİMDİR?

Caner Erdeniz, 25 Nisan 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kariyerine 2008 yılında TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımı'nda başlayan Caner Erdeniz, sonra sırasıyla, Maliye Milli Piyango, TED Ankara Kolejliler, Beşiktaş Sompo Japan, TED Ankara Kolejliler, Acıbadem Üniversitesi SK, Eskişehir Basket, Galatasaray takımlarında forma giydi.

Oyuncu Müge Boz ile Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz evleniyor.

Karaburun tatilllerinde Erdeniz’den romantik bir evlilik teklifi aldığını söyleyen Boz, “O anda dünyanın en mutlu kadını oldum.Böylesine güzel bir aşkı hep diledim ve hayallerim gerçek oldu.Nikah en kısa sürede Barselona Türk Konsolosluğu’nda kıyılacak." dedi.Müge Boz ile Caner Erdeniz önceki akşam aile arasında yapılan nişan töreniyle yüzük taktı.

Caner Erdeniz kimdir? Müge Boz'un nişanlısı ile ilgili etiketler Müge Boz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.