Caner Erdeniz kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Caner Erdeniz kimdir? Müge Boz ile birlikteliğiyle magazin gündemlerinden düşmeyen başarılı basketbolcu Caner Erdeniz, evlilik tarihlerini açıkladı. Bu gelişmenin ardından internette Caner Erdeniz kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Caner Erdeniz kimdir? Kaç yaşında? Evleniyor mu? İşte yanıtı...

Caner Erdeniz kimdir? Galatasaray basketbol takımının başarılı oyuncu Caner Erdeniz, bir süredir Müge Boz ile devam eden birlikteliğini evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Düğün tarihi ve yerinin açıklanmasıyla birlikte Caner Erdeniz hakkında yapılan araştırmalar da hız kazandı. Peki Caner Erdeniz kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte yanıtı...

CANER ERDENİZ KİMDİR?

2008 yılında TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımı'nda kariyer hayatına başlayan Caner Erdeniz, ünlü oyuncu ve model Müge Boz ile nikah masasına oturacak. Evlilik haberlerinin damga vurması ile Erdeniz'in hayatı ve biyografisi de merak konusu oldu.

Caner Erdeniz, 25 Nisan 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kariyerine 2008 yılında TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımı'nda başlayan Caner Erdeniz, sonra sırasıyla, Maliye Milli Piyango, TED Ankara Kolejliler, Beşiktaş Sompo Japan, TED Ankara Kolejliler, Acıbadem Üniversitesi SK, Eskişehir Basket, Galatasaray takımlarında forma giydi. 2.00 boyundaki Caner Erdeniz, kısa forvet pozisyonunda görev almaktadır. Eski basketbolcu Mehmet Erdeniz'in oğludur.

Caner Erdeniz kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.