Caner Cindoruk'un iki erkek kardeşi de oyuncu çıktı

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk'un iki erkek kardeşi de ünlü isimler çıktı. Dizinin ilk bölümünden itibaren özel hayatı merak konusu olan Cindoruk'un kardeşleri Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk, meğer ekranlarda gördüğümüz kişilermiş.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde eşini aldatan Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk'un hayatı ve ailesi ilgi odağı oldu. Oyuncunun kardeşlerini merak edenler öğrendikleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Caner Cindoruk'un iki erkek kardeşi de oyuncu çıktı

KARDEŞİ İKİZİ KADAR BENZİYOR

Oyuncunun kendisine ikizi kadar benzeyen kardeşi Taner Cindoruk, şair ve oyuncudur. Taner Cindoruk, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve İnadına Yaşamak gibi dizilerin yanı sıra birçok filmde de rol aldı.

Caner Cindoruk'un iki erkek kardeşi de oyuncu çıktı - Resim : 2

Caner ve Münir Can Cindoruk kardeşler.

KARDEŞİ BİRÇOK DİZİDE ROL ALDI

Caner Cindoruk 30 yaşındaki diğer kardeşi Münir Can Cindoruk ise Not Defteri, Babalar ve Evlatlar, İnsan Aldandı ile Kolej Günlüğü gibi projelerde rol alan bir oyuncudur.

Caner Cindoruk'un iki erkek kardeşi de oyuncu çıktı - Resim : 3

 

Caner Cindoruk'un iki erkek kardeşi de oyuncu çıktı ile ilgili etiketler Caner Cindoruk Cansu Dere Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.