Caner Cindoruk ve Melis Sezen Bu Dizide Kavuşuyor! Sadakatsiz'den Sonra Yeni Proje ortaya Çıktı

Rekortmen dizi Sadakatsiz 60. bölümüyle final yapıyor. Bir döneme damga vuran dizinin final yapmasıyla birlikte oyuncular da yeni projelerini başlatıyor. Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in kavuştuğu yeni dizi ise Sadakatsiz biter bitmez başlıyor.

Her bölümü ile İhanetin ve Entrikanın tavan yaptığı Sadakatsiz 26 Mayıs Çarşamba akşamı 60. bölümüyle final yapıyor. Asya, Volkan ve Derin arasında geçen ihanetin öyküsünü anlatan ve bir döneme damgasını vuran Sadakatsiz dizisi finaliyle de ses getiriyor. Caner Cindoruk ve Melis Sezen Bu Dizide Kavuşuyor! Sadakatsiz'den Sonra Yeni Proje Ortaya Çıktı.

Caner Cindoruk ve Melis Sezen'i bir araya getirecek Yeni Dizi ise Sadakatsiz biter bitmez başlıyor. Volkan ve Derin karakterleriyle Kanal D izleyicisine iki sezondur heyecan yaşatan iki oyuncu yeni projede nihayet kavuşuyor.

Melis Sezen'in yeni dizisi de Sadakatsiz'in hemen ardından başlıyor. Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteriyle çok başarılı bir performans gösteren oyuncu, yeni dönemde de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Caner Cindoruk ve Melis Sezen uyumunu gören yapımcılar da harekete geçti.

CANER CİNDORUK VE MELİS SEZEN TEKRAR BİR ARAYA GELİYOR!

İki sezondur hayranlarıyla Sadakatsiz'de buluşan Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yeni dizisi büyük ihtimal dijital platform Disney Plus'ta olacak.

Caner Cindoruk ve Melis Sezen Bu Dizide Kavuşuyor! Sadakatsiz'den Sonra Yeni Proje ortaya Çıktı

14 Haziran'da Türkiye'de gösterime girecek olan Disney Plus, iki ismini bir araya geldiği yeni bir projenin hazırlıklarını yapıyor. Gelen son bilgilere göre Caner Cindoruk'un yeni dizisi de bu olacak.

Caner Cindoruk ve Melis Sezen Bu Dizide Kavuşuyor! Sadakatsiz'den Sonra Yeni Proje ortaya Çıktı ile ilgili etiketler Caner Cindoruk Melis Sezen yeni dizi sadakatsiz final sadakatsiz neden final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.