"Caner Cindoruk mendil satıyordu!"

57 yaşındaki oyuncu Behzat Uygur, babası Nejat Uygur ile ilgili bir anısını anlatırken Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu Caner Cindoruk hakkında da şaşırtan bir itirafta bulundu. Uygur, Cindorukun çocukken mendil sattığını ifade etti...

2013 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur, Kanal D ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sadakatsiz'de Volkan karakterine hayat veren Caner Cindoruk hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Babası Nejat Uygur ile turnede olduğu bir döneme ait hatırlarını paylaşan Behzat Uygur, söz konusu turnede mendil satan bir çocuğu oyuna davet ettiklerini ve o çocuğunda Sadakatsiz'de Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk olduğunu söyledi.

"Caner Cindoruk mendil satıyordu!"

Ünlü isim söz konusu anılarını şu ifadelerle anlattı:

"MENDİL SATAN ÇOCUK CANER CİNDORUK'TU!"

“Yıllar önce babam Nejat Uygur ile Adana turnesindeydik. Babam mendil satan kısa pantolonlu bir çocuğu oyuna davet etti. Tiyatroya götürdü. O çocuk şimdi çok beğenilen bir oyuncu, Caner Cindoruk.”

CANER CİNDORUK HAKKINDA

1980 yılında, Adana‘da dünyaya gelmiştir. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroyla ilgilenmeye başlamıştır. Üniversite eğitimini ise Çukurova Üniversitesi İşletme Bölümü'nde almıştır. 

Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici bulundu.

Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış üretken bir öykü yazarı olan Zafer Doruk’dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Cindoruk'un amcası Erdal Cindoruk da, tiyatro oyuncusuydu. Çocukluk yılları ise kulislerde geçti.  Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda sahne aldı. İlk profesyonel rolü ise ‘Fehim Paşa Konağı’ndaki ‘Yusuf’tu.

1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro‘larında oyuncu olarak görev aldı.

Cindoruk son dönemlerde, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Volkan karakteriyle adından sıkça söz ettiriyor.

"Caner Cindoruk mendil satıyordu!" ile ilgili etiketler Caner Cindoruk Beyzat Uygur Sadakatsiz nejat uygur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.