Candreva stat görevlisinin dalağını parçaladı!

Pazar günü oynanan Torino-Inter maçında Antonio Candreva'nın kullandığı frikiğin, bir güvenlik görevlisinin beline gelmesi sonucu görevlinin dalağının parçalandığı ortaya çıktı.

Inter'in İtalyan sağ kanat oyuncusu Antonio Candreva'nın geçtiğimiz hafta oynanan Torino maçında son derece üzücü bir olaya neden olduğu ortaya çıktı.

Yıldız futbolcunun Torino'ya 1-0 yenildikleri maçta kullandığı frikiğin stattaki bir güvenlik görevlisinin dalağını parçaladığı öğrenildi.

Corriere della Sera ve Sky Sports İtalya'da yer alan haberlerde üniversite öğrencisi olduğu tespit edilen görevlinin belinde ağrı hissettiği ve hastaneye kaldırıldıktan sonra ameliyata alındığı belirtildi.

Torino ve Inter kulüplerinin de bu üzücü olaydan sonra öğrenciyi kaldığı hastanede ziyaret ederek forma hediye ettiği kaydedildi.

Candreva stat görevlisinin dalağını parçaladı! ile ilgili etiketler Inter candreva
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.