Candan kardeşler abarttı! Basketbol maçındaki kıyafetleri olay oldu

Sıkandalları ile ünlü Nihal-Bahar Candan kardeşlerin kıyafeti olay oldu. Baket maçı izlemeye giden Candan kardeşler giydikleri kıyafetler ile dikkatleri çekti. Murat Boz'la eğlendikleri gece günlerce konuşulan ‘İşte Benim Stilim'in eski yarışmacıları, bu kez basketbol maçında giydikleri kıyafet ile gündem oldular. İşte Nihal-Bahar Candan kardeşlerin skandal kıyafetleri...

Nihal-Bahar Candan kardeşlerin basketbol maçında giydikleri kıyafeti olay oldu. Magazin dünyasında adından en son Murat Boz ile geçirdekleri gece ile söz ettiren Candan kardeşler boş durmadı. Fernbahçe ile Darüşşafaka Doğuş takımları arasında oynanan basketbol maçında en çok Bahar-Nihal Candan kardeşler konuşuldu.

Sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündeminde Bahar-Nihal Candan kardeşler var. Candan Kardeşler Fenbahçe ile Darüşşafaka Doğuş takımları arasında oynanan basketbol maçını tribünden izledi. Ünlü kardeşler, giydikleri kıyafet ile herkesi şaşırttı.

candan_kardeAlere_kAyafet

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off serisinde Darüşşafaka Doğuş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Volkswagen Arena'nın ev sahipliği yaptığı maçı izleyenler arasında günlerce magazin gündemini meşgul eden Bahar-Nihal Candan kardeşler de vardı.

'3 Adam'dan Eser Yenenler ve popçu Murat Boz'la eğlendikleri gece günlerce konuşulan ‘İşte Benim Stilim'in eski yarışmacıları, bu kez basketbol maçında giydikleri kıyafet ile gündem oldular.

Candan kardeşler abarttı! Basketbol maçındaki kıyafetleri olay oldu ile ilgili etiketler nihal-bahar candan candan kardeşler kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.