Canan Karatay'ın ısrarı, programı reklama sürükledi! / VİDEO

Canan Karatay, Öteki Gündem'de Cansu Canan Özgen'e zorla acı zeytin yedirince ortaya komik görüntüler çıktı.

Prof. Dr. Canan Karatay Habertürk'te yayınlanan Cansu Canan Özgen'in sunduğu programa katıldı. Karatay'ın, Özgen'e zorla acı zeytin yedirmesi programın reklama gitmesine neden oldu.

Olay açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Karatay, geçtiğimiz günlerde "Az önce dışarıda gördüm, çocuklar ellerinde soğuk çay içiyor, çok önemli bir şey gibi. İçerisinde mısır şurubu şekeri var, bugün en büyük zehirdir. Gençlerimizin sağlıklı olmasını istiyorsak mısır şurubu şekerinin bu memlekette yasaklanması lazım" demişti.

Kayserinin yemek kültürünüde beğendiğini söyleyen Canan Karatay, en sağlıklı yiyecek pastırmadır diyerek herkesi şok etmişti.

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Habertürk kanalında ‘Öteki Gündem’in sunuculuğunu yapmaktadır.

Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Anne tarafı Erzurumlu, baba tarafı Selanik göçmenidir. Liseyi Bayrampaşa Anadolu Lisesinde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Staj döneminde beş hafta kömür madenine girip işçilerle yeraltında çalıştı. Başardı ancak anladı ki bu iş ona göre değil.

Ayrıca kurucuları Can Gürzap ve Arsen Gürzap olan Dialog İletişim spikerlik ve sunuculuk kursundan da mezun olmuştur.

Diksiyon kursuna giderken stajyer olarak gittiği Beşiktaş TV’de ekran önüne çıktı. Fanatik Beşiktaşlı olan Cansu Canan Özgen, BJK TV'de uzun süre program yaptı.

Habertürk‘e gece spikeri arandığını duyunca başvurdu ve geceleri Habertürk’te spikerlik yapıp sabah okula gitti.

Habertürk TV’nin izlenme rekorları kıran programı ‘Öteki Gündem’in sunuculuğunu yapmaktadır.

Talha Uğurluel ile birlikte ‘Osmanlı’nın Şifreleri’ adlı kitabı hazırladı.

Kitapları: 2015 – Osmanlı’nın Şifreleri

Canan Karatay'ın ısrarı, programı reklama sürükledi! / VİDEO ile ilgili etiketler Canan Karatay Habertürk Cansu Canan Özgen reklam arası zeytin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.