Canan Kaftancıoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya: Alçak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in koruması konusu açılınca CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan da bahsetti. Soylu'nun, "CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun korumalarını aldım. Tehdit yoktu. Sizin tehdidiniz yok. Herhangi bir rapor yok, korumanız olması gerekir mi? Hayır." sözlerine karşı üslubunu bozdu ve "Alçak" ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, canlı yayında kendisinin koruma talebiyle ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, "Alçak" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haberturk'te katıldığı canlı yayında, Sedat Peker'e koruma verilmesi konusu açılınca, koruma verilen diğer isimlerle ilgili de konuştu. Soylu'nun, "CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun korumalarını aldım. Tehdit yoktu. Sizin tehdidiniz yok. Herhangi bir rapor yok, korumanız olması gerekir mi? Hayır. Sonra ne oldu? Mesela Kaftancıoğlu'na tehdit nereden gelebilir? Bunu takip eden, hedef gösterildiği zaman konuya müdahale eden devletin kurumları var. Kaftancıoğlu'nun korumasını aldım, 15 gün sonra Kaftancıoğlu DHKP/C tehdit etti. Niye tehdit etsin? Bir sektör oluşmuş." dedi.

"HERKESİ KENDİSİ GİBİ SANIYOR ALÇAK!"

Yayın devam ederken sosyal medyada paylaşım yapan Canan Kaftancıoğlu, İçişleri Bakanı Soylu için ağzını bozdu. Kaftancıoğlu Twitter'dan şu açıklamaları yaptı:

"Yalancı! Madem tehdit yoktu (kendisinden daha büyük tehdit yok bu arada) öncesinde ne diye yakın ardından özel koruma statüsüne alınmışım? Sonrasında ise cevap hakkımı kullandırırlarsa yayında söyleyeceğim. Suç örgütleri ile tuttuğu işler ortalığa dökülen devletin utanç vesikası içinde bulunduğu kirliliği başkalarına yapıştırmaya çalışmakta. Yayını izlemiyordum şimdi farkettim yayına bağlamıyorsunuz bari şu cümlemi okuyun. Benim adım Canan Kaftancıoğlu, adım Süleyman Soylu değil ki onun gibi terör örgütleriyle iş tutayım! Herkesi kendisi gibi sanıyor alçak!"

CHP'li Kaftancıoğlu, daha sonra katıldığı Clubhouse yayınında da Soylu'ya yönelik "Siyasetin kurdu falan değil, ahlaksızdır" ifadesini kullandı.

BAHÇELİ'NİN BASIN DANIŞMANINDAN KAFTANCIOĞLU'NA YANIT

Öte yandan MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na o sözleri için tepki gösterdi. Çiçek, sosyal medyadan Kaftancıoğlu'na, "Alçaklıkta kimse senin eline su dökemez. Bağın, bağlantın olmayan bir tane terör örgütü var mı? PKK kurucusu Sakine Cansız’a ağla, MLKP kurucu teröristbaşı Hasan Ocak’a selam çak, Terörist Demirtaş ile gece alemlerine ak. Türk-İslam düşmanı alçaklar kendinin bile farkında değil!" yanıtını verdi.

 

Canan Kaftancıoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya: Alçak ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Canan Kaftancıoğlu koruma alçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.