Liseli kızı makamına çağırdı, önüne sigara koydu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun makamında liseli öğrenciyi kabul ettiği sırada masada sigara pakedini bırakması tepkilere neden oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini karakalem olarak resmeden bir lise öğrencisini bugün makamında kabul etti.

Ancak doktor olan Kaftancıoğlu, 18 yaşının altındaki öğrenciyi ağırlarken masasındaki sigara paketini kaldırmadı.

SİGARA PAKETİ, FOTOĞRAF KARESİNDE YER ALDI

Sigara kullandığı bilinen CHP'li Kaftancıoğlu, sigara içerken çekilen fotoğrafları veya masasında sigara paketi olan fotoğrafları basında yer alıyor.

O fotoğraflara bugün bir yenisi daha eklendi. CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Twitter sayfasından yapılan paylaşımda "Lise öğrencisi Öykü Karabulut, İl Merkezimizi ziyaret ederek İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu'na çizimini yaptığı portresini hediye etti" ifadeleri yer alırken çekilen fotoğraflarda masada sigara kutusunun durduğu görüldü.

Liseli kızı makamına çağırdı, önüne sigara koydu

SİGARA VE KÜLLÜK YERİNİ KORUDU

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Twitter'ından yapılan bir sonraki paylaşımda da sigara paketi masadaki yerini korurken Kaftancıoğlu'nun oturduğu koltukta da küllüğün bulunduğu objektiflere yansıdı.

Liseli kızı makamına çağırdı, önüne sigara koydu ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu CHP doktor sigara Paket Öğrenci liseli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.