Canan Kaftancıoğlu 'Karşıyım' dediği törene çağrılmayınca bozuldu!

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi canını siper eden Türk milletine hakarete varan söylemlerde bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bugün İstanbul'da düzenlenen resmi törene davet edilmedi. Davet edilmemesine içerleyen Kaftancıoğlu, Twitter hesabından Vali Ali Yerlikaya'ya seslendi.

FETÖ'nün hain darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016 gecesi yaptığı paylaşımlarda, halkın darbeye direnmesine karşı çıkan, getirilen tekbirleri eleştiren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu anma programlarına davet edilmemesine sitem etti.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı etiketleyerek, "Geçtiğimiz yıllarda 15 Temmuz resmî törenlerine davet edilir ve il başkanlığımız adına katılım sağlanırken, bu yıl pandemiden ötürü sınırlı katılım nedeniyle siyasi partilerin davet edilmediği bilgisi ulaşmışken konuya dair Sn. Ali Yerlikaya bir açıklama yapacaktır sanırım" ifadesini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu 'Karşıyım' dediği törene çağrılmayınca bozuldu!

ASKERİN BOĞAZI KESİLDİ YALANI

Kaftancıoğlu, 15 Temmuz gecesi attığı tweetlerin gündeme getirilmesi üzerine ise FETÖ'cülerin 16 Temmuz sabahı uydurdukları ve aradan geçen dört yılda hiç bir şekilde ispatlanmayan "askerlerin boğazı kesildi" yalanını dillendirdi.

Canan Kaftancıoğlu 'Karşıyım' dediği törene çağrılmayınca bozuldu! - Resim : 2

"TEKBİR DE NEYİN NESİ"

Kaftancıoğlu geçmişte yaptığı  paylaşımında "Demokrasi zaferi diyorlar, sokağa çıkanlar neden "yaşasın demokrasi" diye bağır mıyor öyleyse? Tekbir de neyin nesi bu durumda?" ifadelerini kullanmıştı.

"BU SAÇMALIKLARA KARŞIYIM" DEMİŞTİ.

Kaftancıoğlu başka bir paylaşımında ise dönemin başbakanı Binali Yıldırım'ın '15 Temmuz demokrasi bayramı' ifadesine tepki göstermiş ve "Bu saçmalıklara karşıyım" demişti.

İşte Kaftancıoğlu'nun eski paylaşımları:

Canan Kaftancıoğlu 'Karşıyım' dediği törene çağrılmayınca bozuldu! - Resim : 3

 

 

Canan Kaftancıoğlu 'Karşıyım' dediği törene çağrılmayınca bozuldu! ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu İstanbul CHP 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.