Canan Kaftancıoğlu kararırının ardından İsmail Saymaz'dan hatırlatma: İmamoğlu'nun duruşması 1 Haziran'da

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 3 davadan verilen cezaları onandı, 2 dava ise düştü. Bu gelişmenin ardından gazeteci İsmail Saymaz, Ekrem İmamoğlu için YSK üyelerine hakaret suçundan açılan davada karar duruşmasının 1 Haziran'da görüleceğini hatırlattı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canna Kaftancıoğlu hakkında 3 davada verilen cezaların üçü onandı. Bu gelişmenin ardından CHP'de hareketlilik başladı.

Gazeteci İsmail Saymaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için görülen davayı hatırlattı. Saymaz,"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine hakaret suçundan Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada 1 Haziran’da karar duruşması görülecek. Son duruşmada savcı, İmamoğlu’na ceza istemişti. Talepler arasında siyasi yasak da var." dedi.

 

Canan Kaftancıoğlu kararırının ardından İsmail Saymaz'dan hatırlatma: İmamoğlu'nun duruşması 1 Haziran'da

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 3 davadan verilen cezaları onadı, 2 davayı ise düşürdü. 'Siyasi yasak' olarak değerlendirilen karar ardından açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz" dedi.

 

 

 

 

Canan Kaftancıoğlu kararırının ardından İsmail Saymaz'dan hatırlatma: İmamoğlu'nun duruşması 1 Haziran'da ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Ekrem İmamoğlu dava
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.