Canan Kaftancıoğlu cezaevi için gün sayıyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ABD'de yayın yapan Time dergisine röportaj verdi. Röportajında hakkında açılan davalara ilişkin konuşan Kaftancıoğlu, kısa süre içinde tutuklanacağını düşündüğünü belirtti. Kaftancıoğlu, tutuklanması durumunda cezaevinde bir dil daha öğreneceğini ve daha güçlü çıkacağını ifade etti.

TIME dergisi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında bir portre haber hazırladı. Joseph Hincks imzalı haber için dergiye değerlendirmelerde bulunan Kaftancıoğlu, kendine açılan davadan kısa süre içinde tutuklanacağını düşündüğünü söyledi.

Cezaevine girmesi durumunda 'daha güçlü çıkacağını' söyleyen Kaftancıoğlu, bu süreyi yeni bir dil öğrenerek veya serbest kaldığında yeni bir üniversite diploması almak için çalışarak geçireceğini ifade etti.

T24'ün aktardığına göre: bir arkadaşının evinde soruları cevaplayan Kaftancıoğlu, "Tek adama karşı en güçlü panzehirin birçok kadının organize olması olduğunu biliyorum" dedi.

Portrede "Partisindeki eski nizama karşı çıkmaktan veya ülkesinde ötekileştirilen insanların yanında durmaktan korkmayan solcu bir kadın" ifadesiyle, Kaftancıoğlu'nun Türk siyasetinde alışılmadık ve yeni şeyleri temsil ettiği belirtildi.

Canan Kaftancıoğlu cezaevi için gün sayıyor ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu İngiliz time
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.