Canan Ergüder'in yeni saç stiline beğeni yağdı! Kanser tedavisi gören oyuncu yüzleri güldürdü!

Star Tv'de ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini oynayan ve kısa süre önce meme kanserine yakalanan Canan Ergüder yeni saç stilini takipçileri ile paylaştı.

44 yaşındaki ünlü oyuncu Canan Ergüder, meme kanseri tedavisi nedeniyle tedavi görüyor. Hastalığına yakalanması sonrası diziden ayrılan oyuncu gördüğü kemoraterapi sonrası saçları döküldü. instagram hesabından yeni saç stiline beğeni yağan Canan Ergüder her şeyin yolunda gittiği notunu düştü.

Nova Hair firması kişiye özel hazırladığı saç tasarımlarından ünlü oyuncu için de hazırladı. Firmanın tanıtım videosunda yeni saç stili ile görünen Canan Ergüder duygularını ‘Alışmadığım renklerle tanıştım çok mutluyum’ şeklinde ifade etti.

Canan Ergüder'in yeni saç stiline beğeni yağdı! Kanser tedavisi gören oyuncu yüzleri güldürdü!

Canan Ergüder'in yeni saç stiline beğeni yağdı! Kanser tedavisi gören oyuncu yüzleri güldürdü! - Resim : 2

Canan Ergüder'in yeni saç stiline beğeni yağdı! Kanser tedavisi gören oyuncu yüzleri güldürdü! ile ilgili etiketler Star TV Canan Ergüder Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.