Canan Ergüder'e Menajerimi Ara'dan sürpriz! Kansere yakalanmıştı son açıklamayla durumu netleşti!

Star tv'de Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini oynayan Canan Ergüder'in geçtiğimiz hafta kansere yakalandığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Güzel oyuncu ilk açıklamayı da o günlerde yapmıştı.

Feris karakteri ile Menajerimi Ara dizisinde rol alan Canan Ergüder'in kanser haberi sonrası diziye devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Saplık sorunu nedeniyle dizinin setine ara veren oyuncu için süpriz bir açıklama geldi.

Yaklaşık 1,5 ay önce kanser teşhisi konulan ve akabinde ameliyat olup tedavisine başlanan Menajerimi Ara dizisinin güzel oyuncusu Canan Ergüder hakkında dizinin yapımcısı Ay Yapım'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Canan Ergüder, Menajerimi Ara'dan ayrılıyor mu, ara mı veriyor? Ay Yapım'dan açıklama... 1

Ay Yapım’dan gelen açıklama ile Canan Ergüder’in diziden sağlık sebepleriyle gitmesinin, tamamen diziden ayrılması anlamına gelmediği şeklinde bir açıklama yapıldı.

Ay Yapım’ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan bu açıklamada “Menajerimi Ara’nın Feris’i kıymetlimiz, sevgili Canan Ergüder 36. bölüm itibariyle tedavi amaçlı aramızdan bir süreliğine ayrılacak. Ay Yapım ailesi olarakkısa sürede tedavisini tamamlayıp aramıza yeniden hızla döneceği günleri bizler de heyecanla bekliyoruz. En kısa sürede yeniden görüşmek üzere” sözlerine yer verildi.

 

Canan Ergüder'e Menajerimi Ara'dan sürpriz! Kansere yakalanmıştı son açıklamayla durumu netleşti! ile ilgili etiketler Star TV Canan Ergüder Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.