Canan Ergüder 'Oğlum' dizisinden ayrıldı! Rol arkadaşlarına böyle veda etti...

Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Oğlum’ dizisinde 'Pedagog Demet' karakterini canlandıran 44 yaşındaki oyuncu Canan Ergüder diziye veda etti. Oğlum'un kadrosunda ayrılan Canan Ergüder, Instagram hesabından dizideki rol arkadaşlarıyla fotoğraflarını yayınladı.

Oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka gibi başarılı isimlerin yer aldığı Show TV'nin sevilen dizisi Oğlum'da rol alan Canan Ergüder dizinin kadrosundan ayrıldı.

Menajerimi Ara dizisinde rol aldığı sırada meme kanserine yaklanan ve bir yıllık meme kanseri tedavisinin ardından ekranlara 'Oğlum' dizisiyle dönen Canan Ergüder'in dizideki rolü kısa sürdü. Bir yıllık aranın ardından 'Pedagog Demet' karakteriyle yeniden izleyici karşısına çıkan oyuncu Canan Ergüder diziye veda etti.

Canan Ergüder 'Oğlum' dizisinden ayrıldı! Rol arkadaşlarına böyle veda etti...


CANAN ERGÜDER'DEN ROL ARKADAŞLARINA VEDA

Bambaşka dünyalara sahip iki çocuğun hayatlarınının anlatıldığı, Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisinden ayrılan Canan Ergüder, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Dizideki rol arkadaşlarıyla setten karelerini Instagram hesabından yayınlayan Ergüder paylaşımlarına ''Bugün veda günü vol1. Canım arkadaşlarıma, suya yazı yazdığımız bir işe daha güle güle. @oglumtvdizi İzlediğiniz için teşekkürler.'' notunu düştü.


OĞLUM DİZİSİ 14. BÖLÜM


Oğlum dizisi bu akşam 14. bölümüyle ekrana gelecek. İlyasların elinden kurtulan Tuğrul, Zeynep ve Efe’nin gitmemesi için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Tüm bunlar olurken, Melike’nin Tuğrul’un gitmesine izin verdiğini öğrenen İlyas, Tuğrul’un soluğu karakolda alacağını düşünür. Ceren’in geleceği artık Tuğrul’un iki dudağının arasındadır. Demet ise Melahat’ın olayın aydınlatılmasında kilit bir rolü olduğunun farkındadır. Onu ikna ederek olay yerine götürür. Melahat’ın çözülmesi ile parçaları birleştiren Demet, duydukları karşısında neye uğradığını şaşırır. Artık katilin kim olduğu bir gizem değildir.

İşte Canan Ergüder'in o paylaşımları...


Canan Ergüder 'Oğlum' dizisinden ayrıldı! Rol arkadaşlarına böyle veda etti... - Resim : 2

Canan Ergüder 'Oğlum' dizisinden ayrıldı! Rol arkadaşlarına böyle veda etti... - Resim : 3

 

Canan Ergüder 'Oğlum' dizisinden ayrıldı! Rol arkadaşlarına böyle veda etti... ile ilgili etiketler Canan Ergüder Sosyal Medya Pedegog Demet oğlum Show Tw
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.