Canan Ergüder Menajerimi Ara dizisinin finalini unutmadı! Güzel oyuncudan mesaj var!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisi bu pazar final yapıyor. Dizide Feris karakterini canlandıran ancak hastalığı nedeniyle ayrılan oyuncu Canan Ergüder, dizinin bu pazar yayınlanacak finali için bir mesaj yayınladı.

Yıldızların ve menajerlerin bilinmeyen dünyasını ekrana taşıyan ve her bölümünde bir başka ünlü ismi konuk eden Star Tv dizisi Menajerimi Ara bu pazar yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizide Feris karakterini canlandıran oyuncu Canan Ergüder kısa bir süre önce kansere yakalanmış ve diziye erken veda etmek zorunda kalmıştı. 43 yaşındaki oyuncu sağlık durumu ile ilgili takipçilerine bilgi vermeyi de ihmal etmiyor. Gelen bilgilere göre ise oyuncunun tedavisine devam ediliyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine bilgi veren Ergüder, saçlarına peruk takmak yerine bandana taktı. Bandanayla poz veren başarılı oyuncu, ‘’Artık biraz da böyle’’ notunu geçti.

Geçtiğimiz haftalarda da sağlık durumuyla ilgili olarak bilgilendirme yapan Ergüder, Instaram hesabı üzerinden annesiyle birlikte fotoğraf yayınlamıştı. Güzel oyuncu bu paylaşımda da ‘’Beşinci kemoterapi bitti. Her şey yolunda’’ notunu geçmişti.

Canan Ergüder son görüntüsünü paylaştı! Canan Ergüder sağlık durumu nasıl?

Diğer yandan pazar günü yayınlanacak Menajerimi Ara dizisinin final bölümüne konuk olarak son dönemin parlayan yıldızı Emre Bey konuk olacak.

 

Canan Ergüder Menajerimi Ara dizisinin finalini unutmadı! Güzel oyuncudan mesaj var! ile ilgili etiketler Star TV Canan Ergüder Feris Menajerimi Ara final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.