Çanakkale'den 15 gün sonra iyi haber geldi

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçana koronavirüs salgınıyla amansız mücadele sürüyor. Çanakkale'de geçtiğimiz günlerde ölümcül virüs nedeniyle yaşamını yitiren Eyüp Kaplan'ın kızı Semra Kaplam Bali'de de koronavirüs tespit edilmişti. Bali, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ölümcül hastalıktan kurtulduğunu duyurdu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Çanakkale’nin Kepez ilçesinde, koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eyüp Kaplan'ın kızı Semra Kaplan Bali'nin de koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Turizm işi yapan Bali, tedavi altında olduğunu sosyal medyadan çektiği bir video ile duyurmuştu.

BABASINDAN KORONAVİRÜS KAPTI

Semra Kaplan Bali, hastanede ağzında solunum cihazı olduğu halde çektiği ve yayınladığı videosunda; “Babam, babam, babam... Kovid-19 yüzünden bugün vefat etti, gömüldü. Çanakkale’de yaşıyoruz biz. Ben de babamdan kapmışım. Şu an hastanede tedavi altındayım. 18 Mart Üniversitesi'nde karantinadayım” demişti. Bali, kendisinin de tedavi gördüğünü ve halkın mutlaka bu hastalığı önemsemesi gerektiğini önemle belirtmişti.

15 GÜN SONRA İYİ HABER GELDİ

Semra Kaplan Bali, 18 Mart Devlet Hastanesi’nde babasının ölümü öncesi hastaneye yatırılmıştı.

Bali, tam 15 gün tedavi gördüğü hastaneden, dün koronavirüsü yenerek taburcu oldu. Genç kadın, sosyal medya hesabından söz konusu duruma ilişkin yaptığı paylaşımda, ”Çok şükür bitirdim..Çok şükür taburcu oldum.Bütün 18 Mart Üniversitesi doktorlarına, hemşirelerine, hasta bakıcılarına, hepsine teşekkür ederim. Ben kurtuldum, darısı diğer kurtulacakların başına.. Çok teşekkür ederim, bütün sağlık çalışanlarına, Allah hepinizden razı olsun..” ifadelerini kullandı.

Çanakkale'den 15 gün sonra iyi haber geldi

TÜRKİYE ONLARI ÖLÜM GÜNLÜKLERİ HABERİ İLE SuperHaber'DE TANIMIŞTI

Türkiye, Kaplan ailesini ve yaşadığı dramı “koronavirüs günlükleri'' ile tanımıştı. İlk olarak SuperHaber'in yayınladığı Belma Kaplan’ın günlüklerinin haberi büyük ses getirmişti.

“NE OLUR CİDDİYE ALIN BUNU!”

Talihsiz kadın, babasının virüsü nasıl kaptığına ilişkin soruya, “Bu nasıl bir şey, ne olduğunu bile anlayamadık. Benim babam camiye giden bir insandı. Camide Umreden ilk gelenler cami hocası ve birkaç kişi. Onların yemeklerine gitmiş en son. O yemekten zaten 3-4 gün sonra da babam rahatsızlanmış. Ondan sonra hastaneye kaldırdık. Ne olur ciddiye alın bunu, evinizden çıkmayın. Benim babam Kovid-19 yüzünden öldü.” diyerek yanıt vermişti.

Çanakkale'den 15 gün sonra iyi haber geldi - Resim : 2

 

Çanakkale'den 15 gün sonra iyi haber geldi ile ilgili etiketler Çanakkale ölüm Koronavirüs Korona Semra Kaplan Bali Eyüp Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.