Çanakkale'de şehitliklerin yanında orman yangını!

Çanakkale Kara Savaşları'nın yaşandığı, şehitliklerin ve anıtların bulunduğu Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda orman yangını çıktı. Eceabat ilçesine bağlı Behramlı köyü yakınlarında başlayan yangının iki koldan yayıldığı belirtildi.

Çanakkale'nin Eceabat ilçesine bağlı Behramlı köyünde henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Bölgeye çevre illerden de itfaiye ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi.

Çanakkale'de şehitliklerin yanında orman yangını!

Akşam 22:30 sularında çıkan yangının henüz kontrol altına alınamadığı ve rüzgarın da etkisiyle daha da büyüdüğü belirtiliyor.

Çanakkale'de şehitliklerin yanında orman yangını! - Resim : 2

Çanakkale İskelesinden bölgeye Gestaş feribotları ile itfaiye ekiplerinin sevki sürüyor.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne ait ekipler de yangın alanına doğru hareket ediyor.

YANGIN BEHRAMLI'YI TEHDİT EDİYOR

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yangının rüzgarın etkisi ile Behramlı köyüne doğru ilerlediğini belirtti. Alevlerin yerleşim yerine yaklaşık 400-500 metre mesafede olduğunu bildiren Gökhan, söndürme çalışmalarının karadan devam ettiğini söyledi. 

Behramlı köyü muhtarı Tahir Kuşgöz ise NTV yayınında yangının köye yaklaşık 1500 metre uzaklıkta olduğunu söyledi. Kuşgöz 400 kişinin yaşadığı Behramlı köyünden şu an için bir tahliyenin söz konusu olmadığını ifade etti.

PAKDEMİRLİ: YANGIN İKİ HATTA BAŞLADI, TEK HAT ÜZERİNDE DEVAM EDİYOR

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "çok büyük bir yangın değil ama söndürme çalışmaları sürüyor dedi. 250 kişilik ekip, 20 araç ve 72 arazözle müdahale ediliyor, sabahta havadan müdahale başlayacak" dedi.

Çanakkale'de şehitliklerin yanında orman yangını! ile ilgili etiketler Çanakkale Yangın Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.