Çanakkale'de orman yangını kontrol altına alındı

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyünde dün söndürülen orman yangını gece saatlerinde yeniden başladı. Bölgede başlatılan yangın söndürme çalışmalarısonuç verdi. Bir gün içerisinde 3, 10 gün içerisinde ise 8’inci kez çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyünde dün öğle saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde söndürülen orman yangını yeniden başladı.

Çanakkale'de orman yangını kontrol altına alındı

Dumanları gören köylüler, durumu 177 ALO Orman Yangın İhbar Hattı’na bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arazözler ile Geyikli ve Ezine Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına başladı.

Çanakkale'de orman yangını kontrol altına alındı - Resim : 2

Bir gün içerisinde 3, 10 gün içerisinde ise 8’inci kez çıkan orman yangınlarının söndürülme çalışmalarına köylüler de destek verdi. Alevler yerleşim bölgesine çok yakın olduğu yangın kontrol altına alındı.

İHA

Çanakkale'de orman yangını kontrol altına alındı ile ilgili etiketler Çanakkale Orman Yangını Tavaklı köyü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.