Çanakkale'de aşırı yağış nedeniyle köprü çöktü...

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde kuvvetli yağış sonrasında Kestanbol Köprüsü çöktü. Köprüde meydana gelen çökmeden dolayı Ezine’nin bazı köylerine ulaşımda aksamalar meydana geldi.

Dün gece saatlerinde başlayan sağanak yağış Çanakkale’nin Ezine ilçesinde etkili oldu. Yağan yağmur sonrasında dere yataklarının taşmasından dolayı Ezine’nin Körüktaşı köyünde bazı ev ve işyerlerini su bastı.

kopru1

Yağışın meydana geldiği ilçede Ezine ile Tavaklı köyü arasındaki yolda bulunan Kestanbol Köprüsü’nün bir bölümünde çökme meydana geldi. Çökme yaşanan köprüyü tutan beton ayaklarda da kırılmalar yaşandı. Jandarma ve karayolları ekipleri çöken köprüden dolayı Ezine-Tavaklı yolunu çift yönlü ulaşıma kapattı.

kopru2

Karayolları ekipleri çöken köprü dolayısıyla bölgede farklı bir yol kullanılması için çalışma başlattı. Körüktaşı köyü muhtarı Bahadır Gönüllü ise Tavaklı yolu üzerindeki köprünün çökmesinden dolayı köyünün bazı köylerle olan ulaşımının kapandığını söyledi.

Çanakkale'de aşırı yağış nedeniyle köprü çöktü... ile ilgili etiketler Çanakkale Köprü çökme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.