Çanakkale ve Antalya'daki orman yangınları kontrol altında

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde ve Antalya Akseki'de ormanlık alandan yükselen dumanlar korku dolu anlar yaşattı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün öğleden sonra başlayan Antalya Akseki ve Çanakkale Ezine yangınları kontrol altına alındığını duyurdu.

Yangın, Çanakkale'nin Ezine ilçesi Tavaklı Mahallesi Adatepe mevkiinde saat 15.30 sıralarında başladı. Edinilen bilgiye göre, dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar jandarma ve orman ekiplerine haber verdi.

KARADAN VE HAVADAN MÜDAHALE EDİLİYOR

Kısa sürede olay yerine gelen ekiplere, helikopter de havadan destek verdi. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. 

Çanakkale ve Antalya'daki orman yangınları kontrol altında

ANTALYA'DA YANGIN

Antalya’nın Akseki ilçesi Kuyucak Mahallesi yakınlarında Öteoluk mevkiinde, saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle orman yangını başladı. Yangına Akseki Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait ekipler ve 4 helikopter sevk edildi.

ÇANAKKALE VE ANTALYA YANGINLARI KONTROL ALTINA ALINDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya ve Çanakkale'de çıkan orman yangınlarının kontrol altına alındığını bildirdi.

Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün öğleden sonra başlayan Antalya Akseki ve Çanakkale Ezine yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi.

 

Çanakkale ve Antalya'daki orman yangınları kontrol altında ile ilgili etiketler Çanakkale Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.