Çanakkale şehitleri hatıra künyesi oluşturma! 18martetkinlikleri.com hatıra künyesi nasıl oluşturulur?

Dijital 18 Mart Çanakkale Zaferi hatıra künyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hizmete açıldı. www.18martetkinlikleri.com platformundan oluşturulan ‘Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi’ yoğun bir ilgiye maruz kaldı. Peki, Çanakkale şehitleri hatıra künyesi nasıl oluşturulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hizmete alınan ve Çanakkale şehitleri anısına düzenlenen hatıra künyesi oluşturmaya vatandaşlar yoğun bir ilgi göstermekte. O dönemde savaş bilgileri ve günümüz kişisel bilgilerinin karma olarak kullanılmasından ileri gelen ve kişinin kendi ismine göre hazırlanan bu künye Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünde büyük bir ilgiye maruz kaldı.

Türk tarihi açısından oldukça büyük bir öneme sahip olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde hem şehitlerimizi anmak hem de tarihi zaferi kutlamak amacıyla özellikle sosyal medya hesaplarından binlerce paylaşım yapılmakta.

Çanakkale şehitleri hatıra künyesi oluşturma! 18martetkinlikleri.com hatıra künyesi nasıl oluşturulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı da dikkat çekici bir etkinliğe imzasını atarak vatandaşlara "Çanakkale Şehitleri Anısına Hatıra Künyesi" oluşturma için çağrıda bulundu.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığından yapılan açıklamada, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kapsamında yapılan tören ve kutlamalar için bu yıl "İstiklalden İstikbale Çanakkale" temasının belirlendiği belirtildi.

Çanakkale şehitleri hatıra künyesi oluşturma! 18martetkinlikleri.com hatıra künyesi nasıl oluşturulur? - Resim : 2

HATIRA KÜNYESİ NASIL OLUŞTURULUR?

www.18martetkinlikleri.com adresine giriş yapıldıktan sonra ad, soyad, kan grubu ve şehir bilgilerinin bir uygulama aracılığı ile doldurulması sonucunda sistem tarafından otomatik hazırlanan künye görseli, ekrana paylaşma seçenekleri ile gelerek günümüz dijital etkileşim diline uygun bir içerik oluşturma imkanı sağlamış olacaktır.

HATIRA KÜNYESİ OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Çanakkale şehitleri hatıra künyesi oluşturma! 18martetkinlikleri.com hatıra künyesi nasıl oluşturulur? ile ilgili etiketler 18 Mart çanakkale zaferi Hatıra Künyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.