Çanakkale kar tatili mi? 7 Ocak Çanakkale okullar tatil mi?

Çanakkale kar tatili mi? Yurt genelinde olumsuz hava koşulları etkisini göstermeye başladı. Dün birçok il ve ilçede okullar tatil olmuştu. Çanakkale'nin bazı ilçelerinde eğitime ara verildi. Peki Peki 7 Ocak Çanakkale'de okullar tatil mi?

Çanakkale kar tatili mi? Yurt genelinde olumsuz hava koşulları etkisini göstermeye başladı. Dün birçok il ve ilçede okullar tatil olmuştu. Çanakkale'nin bazı ilçelerinde eğitime ara verildi. Peki Peki 7 Ocak Çanakkale'de okullar tatil mi?

ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Çanakkale'nin Eceabat, Gelibolu ve Yenice ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, söz konusu ilçelerde eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Ayrıca, kar yağışı kent merkezinde de etkili olmaya başladı.

YAĞMUR, KAR, FIRTINA UYARISI

Yağışların İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Hatay, Osmaniye VE Antalya’nın doğu kıyıları ile Kahramanmaraş'ın batısında kuvvetli Adana çevrelerinde yer yer şiddetli, Mersin çevrelerinde yer yer şiddetli ve aşırı olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım ve kıyıya yakın kesimlerde hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Çanakkale'nin doğu (Bayramiç, Yenice, Biga, Çan), Balıkesir'in batı (Balya, Gönen, İvrindi), Kırklareli'nin doğu (Pınarhisar, Vize, Demirköy) ve Tekirdağ'ın kuzeydoğu (Kapaklı ve Saray), Mersin ve Adana'nın iç ve dağlık kesimlerinde yoğun olması beklendiğinden buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda yaşanabilecek aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Marmara ile Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli ve yer yer tam fırtına (70-110 km/sa), Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Çanakkale kar tatili mi? 7 Ocak Çanakkale okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Çanakkale Kar tatili Okul kar tatili mi?
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.