Çanakkale Çan'daki termik santralde patlama!

Çanakkale'nin Çan ilçesindeki bir termik santralin buhar kazanında patlama meydana geldiği bildirildi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Çan Belediye Başkanı olayın kömür bandındaki yangından kaynaklandığını belirtti. Yangının kontrol altına alındığını söyledi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede faaliyet gösteren termik santralde patlama olduğu yönünde bilgi aldıklarını söyledi.

Bu bilgi üzerine olay yerine çok sayıda AFAD, sağlık ve belediye ekibinin sevk edildiğini belirten Kuzu, şunları kaydetti:

"Bize gelen ilk bilgi de termik santralde bir patlama olduğu yönündeydi. Ekiplerimizin olay yerinde yaptığı incelemede yaşanan olayın kömür aktarım bandında meydana gelen yangınla alakalı olduğunu öğrendik. Şu anda Çan Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarına başlayacaklar."

Kuzu, dumandan etkilendiklerini öğrendikleri iki işçinin hastaneye kaldırıldığı bilgisini verdi.

 

Çanakkale Çan'daki termik santralde patlama! ile ilgili etiketler Çanakkale Çan patlama termik santral
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.