Cyle Larin Kanada'yı Dünya Kupası'na taşıdı, Atiba Hutchinson rekor kırdı

FIFA Dünya Kupası Kuzey Amerika ve Karayipler Elemeleri, 8'inci maçında Kanada sahasında Meksika'yı konuk etti. Sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan Kanada, ABD'nin Jamaika deplasmanında puan kaybetmesiyle liderliğe yükselirken, grupta 8'inci maçında da yenilgi görmedi. Karşılaşmada Kanada'ya galibiyeti getiren golleri 45+2 ve 52'nci dakikalarda Beşiktaşlı Cyle Larin kaydetti.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin, ülkesini 2022 Dünya Kupası'na taşıdı. Larin, Kanada'nın Meksika'yı 2-1 mağlup etti maçta attığı 2 golle yıldızlaşırken Atiba Hutchinson da 90 dakika forma giyerek Kanada Milli Takımı'nda en çok oynayan oyuncu olarak tarihe geçti.

Kuzey Amerika ve Karayipler Elemeleri, 8. maçında güçlü Meksika'yı konuk eden Kanada bu galibiyetle, ABD'nin Jamaika deplasmanında puan kaybetmesiyle liderliğe yükseldi. Larin ve arkadaşları grupta yenilgi yüzü görmedi.

Kanada'ya galibiyeti getiren golleri 45+2 ve 52. dakikalarda Cyle Larin kaydetti. 25 yaşındaki yıldız 43 milli maçta 20 golle oynuyor. Atiba Hutchinson'ın yanı sıra Hatayspor'un yeni sağ beki Sam Adekugbe de maça 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

ATİBA HUTCHİNSON TARİHE GEÇTİ

Atiba Hutchinson, 90 kez Kanada Milli Takımı'nda yer alarak tarihe geçti. Daha önce 89 kez milli formayı terleten tecrübeli futbolcu, Julian de Guzman ile birlikte en çok forma giyen oyuncu konumunda bulunuyordu. 

Cyle Larin Kanada'yı Dünya Kupası'na taşıdı, Atiba Hutchinson rekor kırdı

Cyle Larin Kanada'yı Dünya Kupası'na taşıdı, Atiba Hutchinson rekor kırdı ile ilgili etiketler Kanada Beşiktaş cyle larin Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.